Uber opět sveze občany k volbám. Cesta do volební místnosti i zpět bude za polovic

Společnost Uber i letos podpoří volební účast českých občanů. Pro nadcházející komunální a senátní volby si totiž připravila speciální slevu pro každého, kdo jejích služeb ve dnech 23. a 24. září využije. Voliči se tak mohou do volební místnosti i nazpět dostat o 50 % levněji, a to prostřednictvím promokódu VOLBY2022, který jednoduše zadají do aplikace Uber. Akce se vztahuje na jízdy do všech volebních místností v Praze, Brně a Ostravě.

Po čtyřech letech budou čeští občané znovu vybírat nové členy zastupitelstev obcí, měst i městských částí. O to, aby měli svou cestu do volební místnosti maximálně usnadněnou, se stejně jako při posledních volbách do Poslanecké sněmovny postará společnost Uber. Zákazníci tak budou mít příležitost svézt se za výhodnou cenu nejen do volební místnosti, ale také zpět domů.  

Uvědomujeme si, že řada lidí své voličské právo mnohdy nevyužije čistě proto, že není v jejich silách dostat se do volební místnosti včas a skloubit volbu s ostatními denními povinnostmi. Právě proto chceme českým občanům logistiku spojenou s volbami maximálně zjednodušit a poskytnout jim možnost svézt se do cílového místa pohodlně, bezpečně a za výhodnou cenu. Věříme, že můžeme touto iniciativou napomoci k tomu, aby se na výběru budoucích zastupitelů podílel co nejvyšší počet obyvatel,“ popisuje speciální slevu na jízdné provozní manažer Uberu pro Českou republiku Štěpán Šindelář

Maximální výše slevy je stanovena na 130 korun a pro její uplatnění stačí zadat do aplikace Uber promokód VOLBY2022. Jízdné bude automaticky poníženo o 50 % a cestující tak bude předem vědět, kolik ho bude cesta k volbám stát. Promokód lze využít celkem na dvě jízdy. Speciální kód bude aktivní již hodinu před otevřením volebních místností a využít jej budou moci zákazníci ještě hodinu po jejich uzavření.

Jak promokód využít:

  • Otevřete nabídku klepnutím na ikonku svého profilu v pravém horním rohu aplikace
  • Vyberte volbu Peněženka
  • V oddílu Promo akce vyberte volbu Přidat promo kód
  • Přidejte kód VOLBY2022 a sleva bude automaticky uplatněna na vaše následující jízdy

O společnosti Uber
Posláním Uberu je vytvářet příležitosti prostřednictvím pohybu. Začali jsme v roce 2010, a to řešením jednoduchého problému: jak se spolehlivě a bezpečně svézt jediným dotykem tlačítka? O více než 10 miliard jízd později vytváříme produkty, s nimiž se lidé dostanou vždy tam, kam chtějí. Uber je platforma, která mění způsob, jakým se lidé, jídlo i předměty pohybují městy, a otevírá tak pro svět nové možnosti. Více informací o společnosti naleznete na www.uber.com.

(sd, Zdroj: TZ Uber)