V Komorní scéně Aréna pořádají sbírku pro Moment

Leží vám doma lodičky, které jste nikdy pořádně neobula, protože vás tlačily? Už vás nebaví náhrdelník, co jste nosila loňskou sezónu? Máte krásnou halenku, ale nesedí vám její střih? Neladí vám luxusní kravata? Vezměte tyhle věci do divadla naposledy a pomozte dobré věci. Na pokladně Komorní scény Aréna můžete od 1. do 20. prosince přispět do sbírky sítě charitativních obchodů Moment.

Výtěžkem z prodeje oblečení a doplňků obchody Moment podporují například mobilní hospic Ondrášek, lesní klub Bezinka v Palkovicích, denní stacionář Žebřík v Ostravě Svinově a také projekt Kola pro Afriku, misi na záchranu slonů v Africe nebo nadační fond CCBC podporující organizace působící na poli ochrany biodiverzity a rozvojové pomoci.

Darovat můžete oblečení, boty, módní doplňky, bižuterii i drobnosti do domácnosti ve stavu, kdy si je ještě někdo rád koupí. Jen takové se totiž dají prodat ve prospěch dobré věci. Sbírka Komorní scény Aréna je na pokladně divadla od neděle 1. do pátku 20. prosince v její otvírací době tedy od 10.00 do 18.30.

Další informace najdete na http://divadloarena.cz/. (tisková zpráva)