Superstředy poprvé v Outlet Arena Moravia

Ostravský Outlet Arena Moravia (OAM) ve dnech 11. a 18. března zahajuje zcela novou akci SUPERSTŘEDY, kdy si návštěvníci pořídí outletové zboží s výhodnou dodatečnou slevou. Součástí programu budou také oblíbené soutěže o poukázky na nákup v OAM. SUPERSTŘEDY budou probíhat v průběhu celého roku 2020 hned 3krát.

„V letošním roce do OAM přicházíme se zcela novým konceptem slevových akcí, který je typický a běžně využívaný i v jiných outletových centrech v ČR i zahraničí. Jedná se o časově limitované slevy, které jsou vázány pouze k jednomu dni v týdnu. V našem případě k SUPERSTŘEDÁM,“ vysvětluje Šárka Kreissová, marketingová manažerka OAM a dodává: „Během našich středečních akcí bude k již garantované slevě 30 % dále u více než třech desítek značek ještě další dodatečná sleva či množstevní akce. První akce odstartuje v březnu a budeme ji opakovat v květnu a září, vždy druhou a třetí středu v měsíci.“

Během druhé a třetí březnové SUPERSTŘEDY bude v OAM připravena časově omezená akční nabídka, kterou bude možno získat vždy jen ve středu. Návštěvnici se mohou ve většině obchodů OAM těšit na dodatečné slevy na celý či vybraný sortiment, dárky, akce 1+1 a mnoho dalšího. Zapojené obchody a zboží na stojanech bude označeno nálepkou SUPERSTŘEDA. Pro zpříjemnění nákupu bude pro návštěvníky připraven welcome drink a od 10 do 19 hodin také soutěže o poukázky na nákup v OAM.

Ostravský Outlet Arena Moravia je největším outletovým centrem na severní Moravě, který nabízí širokou nabídku téměř 50 renomovaných značek a na jaře 2020 rozšíří své portfolio o nové značky. V ostravském outletu nyní nakoupíte sportovní, volnočasové, elegantní a luxusní módu, přírodní kosmetiku, šperky, prémiové cukrovinky či vybavení do vaší domácnosti a mnoho dalšího.