Festival BAMBIFEST je přeložen na září

Festival BAMBIFEST, tradiční přehlídka organizací a zájmových skupin pracujícími s dětmi a mládeží, se kvůli vládním opatřením neuskuteční v klasickém květnovém termínu, ale 18. a 19. září 2020 na loukách u Koliby v Ostravě - Bělském lese.

Těšit se můžete na aktivity ve stánku, které si pro vás organizace připravily. Pokusíte se tak vyřešit různé pokusy, nahlédnete do tajů vodáků, postavíte si puzzle za drobnou odměnu a ani o další činnosti nebude nouze, můžete si prohlédnout výstroj Městské policie Ostrava nebo hasičské vozidla, zatancovat si se zkušenými tanečníky a vybrat si tak tu nejlepší aktivitu pro svůj volný čas. To vše za razítko do BAMBIpasu, který se každou hodinu slosovává a můžete získat krásné odměny od našich partnerů, včetně vstupenek do několika objektů v blízkosti Ostravy. A co uvidíte na pódiu? Krásné výkony sólových tanečníků i celých tanečních skupin, zpěv nebo divadlo.

Součástí této akce je oblíbená soutěž pro základní školy KDO S KOHO. Jde o soutěž vědomostního a sportovního charakteru mezi školami. Soutěžit budou šestičlenná družstva, která budou plnit různé úkoly. Vítězové získají hodnotný dar pro školu a pro členy týmu odměny od partnerů.

Festival BAMBIFEST je pořádán Radou dětí a mládeže Moravskoslezského kraje, z.s. ve spolupráci s městským obvodem Ostrava-Jih, statutárním městem Ostrava, Moravskoslezským krajem a ostatními důležitými partnery, bez kterých by BAMBIFEST nevznikl.

Bližší informace o BAMBIFESTu naleznete na webových stránkách ostrava.BAMBIFEST.cz nebo na facebookové stránce BAMBIFEST.cz