Dolní Vítkovice zvou na novou výstavu motocyklů a na dobrodružství do Velkého Světa Techniky

Velký Svět Techniky - Cesta pohádkovým lesem
Dětský svět je stálou expozicí Velkého Světa Techniky v Dolních Vítkovicích a je populární zejména mezi nejmenšími dětmi. Kromě klasických hrátek v expozici nabízí nově také dobrodružnou Cestu pohádkovým lesem! A co to vlastně znamená? Děti čeká zdolávání zapeklitých úkolů, hádanek a řešení tajemství... Následovat bude kreativní tvoření a rodiče si v klidu dopřejí třeba lahodnou kávičku.

Grand Prix – Nová výstava ve Velkém Světě Techniky
Velký svět techniky v Dolních Vítkovicích ve spolupráci s Moravskoslezským krajem představí zbrusu novou interaktivní výstavu nazvanou Grand Prix. Unikátní expozice odhalí historické motocykly, jak je nikdo nezná. Atraktivní je zejména pro svou interaktivní část. Ta nabídne například možnost takzvaně vykuchat motor, roztlačení 150 kilové mašiny, startování či výměnu pneumatiky předního kola motocyklu. Navštívit ji můžete od pátku 12. června.

Tento týden také začíná Léto pod pecí
Koncerty, divadlo, letní kino, ale i sport nabídne program s názvem Léto pod pecí, který se chystá v Dolních Vítkovicích. Začne v sobotu 13. června koncertem Martina Chodúra a potrvá celé léto.

Více info a vstupenky na dolnivitkovice.cz