S Outletem po Moravskoslezském kraji

Není důvod letos oplakávat dovolenou u moře, protože samotný Moravskoslezský kraj nabízí spoustu zábavy a cestovatelských aktivit na kole, pešky, vlakem či autem. Jak na dovolenou v kraji vám poradí Outlet Arena Moravia o víkendu 12. – 14. června, během kterého navíc startují Letní outletové výprodeje se slevou až 80 %.

„První“ slevový víkend s bohatým doprovodným program je tady! O víkendu 12. až 14. června jsme připravili akci „S Outletem po kraji“, která vás dozajista namotivuje na letní dovolenkovou atmosféru. Hlavní program akce se koná v sobotu 13. června od 10:00 do 19:00, avšak slevy budou v obchodech celé tři dny! Doprovodný program bude plný napínavých soutěží o hodnotné ceny. To vše samozřejmě za respektování bezpečnostních pravidel daných v souvislosti s COVID-19, protože zdraví náš všech je u nás na prvním místě. Partnery akce jsou například Golfpark Lhotka, který si připravil stan s golfovou atrakcí a přislíbil profi golfového trenéra. Ostravská CoolKára, oblíbená půjčovna cestovních dodávek kamkoli, kola KTM s prezentací motorek a elektrokol, které si můžete i sami otestovat či stále oblíbenější Stezka Valašska a mnoho dalších.

Těšit se můžete na zajímavé tipy na dovolenou, přestavení stále populárnější dovolené v karavanu, zjistíte jaký gril, stan či oblečení na turistiku, na procházku či do města byste měli mít a navíc s extra dodatečnou slevou. Výhodně nakoupíte sportovní oblečení značky Adidas, Alpine Pro, Hannah, Hi-Tec a Puma se slevou až 50 % z outletových cen. Plavky značky Calvin Klein si pořídíte se slevou 20 %, volnočasové oblečení značky Bushman se slevou 70 %, všechny šperky značky Michael Kors se slevou až 70 % v prodejně Klenoty Aurum, kosmetiku a parfémy značky Fann Parfumerie se slevou až 48 % či získáte extra slevy na nákup značky Desigual, Tom Tailor a mnoho dalších.

„Akce Outletem po kraji má pomoci podpořit zajímavé místní lokality a zdejší turistický ruch a samozřejmě možnost našim zákazníkům zažít jejich dovolenou snů. Proto chtějí-li si pořídit výhodně kolo nebo elektrokolo, nový stan, outdoorové oblečení nebo třeba gril či golfové hole, budou u nás o červnovém víkendu na správné adrese,“ říká Šárka Kreissová, marketingová manažerka ostravského outletu. Inspiraci a slevu objeví každý malý i velký cestovatel!

Přijďte se o tom přesvědčit do OUTLET ARENA MORAVIA, kde bezpečně nakupujete pod širým nebem! Už se na vás těšíme!