Divadelní Dovádění i soutěžení s kroužky v Amfiteátru u Vily na Landeku

V neděli budeme s dětmi soutěžit i dovádět!

Na dvě stě návštěvníků se skvěle pobavilo na prvním Dětském Divadelním Dovádění v Amfiteátru u Vily na Landeku v Ostravě se Čtyřlístkem a stejně hojná účast se dá očekávat i tuto neděli 16. srpna na jejím druhém pokračování. Do stejného prostoru totiž tentokrát zamíří neméně populární dětské postavičky Káťa a Škubánek a program odpoledne nebude postaven jen na divadelním vystoupení divadla D5 z Prahy, ale opět i na bohatém doprovodném programu ve stylu Kroužkobraní.

„Po úspěchu prvního Divadelního Dovádění už tuto neděli navazujeme druhým pokračováním a věříme, že za námi do nádherného parku pod vzrostlé stromy Vily Na Landeku zamíří spousta rodin. Těšit se samozřejmě mohou hlavně na Káťu a Škubánka, dvě postavičky, které provázejí generace dětí už desítky let a stále se neokoukaly, ale také na nové nafukovací atrakce, oblíbené jízdy na konících, ale zejména na Kroužkobraní,“ popisuje bohatý program jeden z organizátorů a moderátor akce Marek Slonina. Během procházky parkem si díky Kroužkobraní budou moci děti i jejich rodiče vyzkoušet opravdu netradiční aktivity a třeba najít i vhodnou náplň volného času v následujícím školním roce. Potvrzeny jsou například ukázky gymnastiky, bojových umění, či mažoretek, ale také netradičních sportů, jakými bezesporu je téměř nebeský tanec v šálách zavěšených na stromech, či nácvik akvabel na souši. Pokud jich děti absolvují dostatečný počet, čekají na ně navíc medaile, nebo jiné drobné odměny.

„Samozřejmostí je osvěžující občerstvení, včetně možnosti opéct si na místě zakoupeného buřta, a pokud by bylo někomu až nepříjemně teplo, pak i možnost osvěžení v koupacím sudu. Těšíme se, že společně strávíme už druhé pohodové rodinné odpoledne u Vily Na Landeku,“ srdečně zve za všechny pořadatele i kroužky na Dětské divadelní dovádění s pořadovým číslem 2. Koná se už tuto neděli 16. srpna od 13.00 hod. do 17.00 hod. na vrcholu hory Landek v parku u Vily Na Landeku (www.VilaNaLandeku.cz) a divadelní představení je naplánováno na 14.00 hod. Více informací poskytují zmíněné internetové stránky a vstupenky jsou v prodeji v síti společnosti ticketportal, nebo přímo z domova si je můžete pořídit na: undefined