V Ostravě na nájezdu na Místeckou kompletně shořelo BMW

Dvě jednotky hasičů zasahovaly dnes před polednem u požáru BMW na nájezdu na ulici Místecká v Ostravě. Událost se obešla bez zranění a oheň žárem poškodil i silnici.

Pořádný rozruch způsobil dnešní dopolední požár staršího BMW v Ostravě. Řidiči začalo za jízdy hořet, stihl akorát zastavit na nájezdu na Místeckou ulici a vůz doslova během chvíle pohltily obrovské plameny. Hasiči se o požáru dozvěděli krátce před 12. hodinou. Na místo vyrazily dvě jednotky ze stanic Ostrava-Jih a Ostrava-Zábřeh.

Lukáš Popp, mluvčí HZS MSK, k události uvedl: "K uhašení požáru použili hasiči vysokotlaký proud z jednoho zásahového automobilu. Požár hasiči dostali během pár minut pod kontrolu, během dalších deseti minut pak zajistili kompletní likvidaci požáru. Před odjezdem hasiči provedli závěrečnou kontrolu vozidla pomocí termokamery a následně se vrátili na své základny."

Oheň svým žárem poškodil povrch vozovky, předběžná škoda byla vyčíslena na 60 tisíc korun. Požár se obešel bez zranění a příčina jeho vzniku je v šetření.

(sd, Foto: HZS MS kraje)

Příbuzné články