Uspokojoval své choutky na veřejnosti a nebylo to poprvé

Ve středu krátce po poledni čekalo na hlídku strážnic procházející po ulici Dr. Martínka v Ostravě-Jihu setkání s mužem, který zřejmě nedokázal ovládnout své pudy a bez jakéhokoliv studu na veřejnosti masturboval. Jak se později ukázalo, nebylo to poprvé.

Strážnice zaregistrovaly onanujícího muže u provozovny kadeřnictví na ulici Dr. Martínka. Muž měl stažené teplákové kalhoty do poloviny stehen, v ruce držel svůj ztopořený penis a masturboval. V masturbaci pak pokračoval i ve chvíli, kdy zaregistroval blížící se strážnice.

Jakmile strážnice přikročily k zákonné výzvě, muž svého jednání zanechal. Po natáhnutí kalhot se však rozhodl, že z místa uteče.

Po krátkém pronásledování strážnice později zjištěného 27letého muže dostihly nedaleko místa incidentu. Ten se poté ještě opakovaně pokoušel o útěk. Strážnice proto k jeho zadržení použily donucovací prostředky, včetně přiložení pout.

Zadržený muž strážnicím uvedl, že nemasturboval, pouze se chtěl na místě vyčůrat. Tomuto tvrzení ovšem neodpovídal stav, v jakém byl spatřen hlídkou, než se dal před ní na útěk.

Vzhledem ke skutečnosti, že se muž dopustil hrubé neslušnosti na veřejném místě, byl předán kolegům z Policie České republiky.

Lustrací muže provedenou kolegy z Policie České republiky pak bylo zjištěno, že muž na veřejnosti nemasturboval poprvé. Za obdobné jednání byl již v minulosti pravomocně odsouzen.

(mabys, zdroj: Městská policie Ostrava)

Příbuzné články