Sražený chodec na Rudné

Ostravští kriminalisté 10. oddělení obecné kriminality prověřují okolnosti dopravní nehody, ke které došlo ve středu 16. listopadu 2022 v Ostravě v noční době půl hodiny před půlnocí.

Dle dostupných informací řidič ve věku 25 let jel dodávkovým automobilem značky Ford Tranzit v pravém jízdním pruhu po ulici Rudná ve směru od ulice Vratimovská k ulici Místecká, kdy s největší pravděpodobností přehlédl chodce, který měl jít při pravém okraji komunikace. Vozidlem došlo k jeho zachycení a následnému odhození na chodník. Muž neznámé totožnosti utrpěl vážná zranění, se kterými byl převezen do nemocničního zařízení.

Kriminalisté se zabývají okolnostmi a příčinami dopravní nehody. Zjišťují průběh nehodového děje a v souvislosti s tím se obrací na případné svědky, kteří se v danou dobu nacházeli na uvedeném místě. Také žádají řidiče vozidel, kteří místem projížděli, a případně jejich vozidlo disponuje palubní kamerou, aby se obrátili na tísňovou linku 158.

Také se obracejí na veřejnost, která by mohla k osobě sraženého muže poskytnout jakékoliv informace, aby se obrátila na linku 158.

Popis muže: zdánlivé stáří 45 – 50 let, na obličeji mírné strniště a střední postavy. V době dopravní nehody byl oblečen do tmavého oblečení, na hlavě tmavou kšiltovku značky Nike a na nohou červené boty.

Za poskytnuté informace děkuje POLICIE MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE (mabys, zdroj: POLICIE MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE)

Příbuzné články