Doručení nákupů domů je služba pro každého

Obliba doručování nákupů potravin až domů strmě stoupá. Pandemie urychlila logistiku těchto služeb, a nákupy si tak již lze nechat doručit prakticky ihned. Současně si zákazníci začali vážit svého času a počítat jeho hodnotu. A levnější je nechat si nákup doručit a čas strávit příjemněji či efektivněji, jak vysvětluje Karel Složil, šéf služby Bolt Market pro český trh.

Šetří mi Bolt Market čas?

Bezpochyby. Úspora času je hlavní výhodou naší služby. Nejde jen o samotný čas v obchodě, ale také o cestu tam a zpátky včetně parkování či logistiky spojené s jízdou MHD.
I nervy, které zažijete během nákupu po cestě z práce, kdy stejně jako vy jde rychle nakoupit celá Ostrava. Tedy pokud zrovna nebydlíte v domě, kde je v přízemí večerka nebo malé potraviny, doručením nákupu ušetříte mnoho času.

Musím zmínit i naši otevírací dobu. Dělali jsme si průzkum a ve většině částí Ostravy je poměrně obtížné nakoupit potraviny po desáté hodině večer. Bolt Market ovšem má otevřeno od osmi ráno do půlnoci, sedm dní v týdnu. S námi vám tedy nikdy nic nedojde, u snídaně ani na večírku.

Ušetřím také peníze?

V naší aplikaci v každý moment vidíte, jakou hodnotu má váš aktuální nákupní košík, takže máte neustálý přehled o tom, kolik se chystáte utratit. Žádná překvapení u pokladny. Zároveň můžete porovnávat ceny různých značek stejného zboží. A v neposlední řadě nejste zahlceni neustálými vjemy a marketingovými triky spojenými s plnými regály, takže se snáze vyhnete impulzivnímu nakupování věcí, které nepotřebujete. 

Praktické zkušenosti ukazují, že nákupy pořízené přes službu, jako je Bolt Market, bývají při stejném objemu zboží o zhruba 15 procent levnější. Což při pravidelném nakupování dělá výrazný rozdíl.

V čem je Bolt Market unikátní oproti ostatním službám tohoto druhu?

Ostatní vám nákup dovezou za hodinu i déle, ale Bolt Market většinu nákupů rozveze do 30 minut. Navíc neustále pracujeme na rozšiřování sortimentu, což zákazníci velmi oceňují, protože se k nám vracejí. Výběr u nás se jim očividně líbí. 

A konkrétně pro Ostravu jsme unikátní v tom, že v ne úplně malém okruhu okolo našeho logistického zázemí je doprava zdarma. Ostrava-Jih, Dubina, Hrabová nebo Zábřeh, to jsou čtvrti, kde bude cena doručení nulová nebo minimální. Ale doručíme také do Svinova, Vítkovic nebo Poruby, ceny a časy doručení jsou příznivé i tam.

Komu je tedy služba Bolt Market určena?

Každému. Vaříte těstoviny a chybí vám parmazán. Zavolají staří známí, jestli se můžou za chvíli stavit, a vy je nemáte čím pohostit. Uklízíte byt a dojde vám čistící prostředek. Ve všech těchto situacích se můžeme ocitnout několikrát do týdne. A vymysleli bychom jich mnohem více. V každém takovém příkladě vám Bolt Market problém vyřeší několika kliknutími na telefonu. 

V našem sortimentu najdete jak základní potraviny od pečiva přes čerstvé ovoce a zeleninu, tak třeba čtyřicet druhů čokolád nebo stovku veganských a bio produktů. Také produkty osobní hygieny nebo čistící prostředky, zkrátka vše, co najdete v běžném supermarketu. Stačí si stáhnout aplikaci Bolt Food, jejíž součástí Bolt Market je, kliknout na sekci Potraviny a pohodlně nakupovat z klidu domova. (mabys, zdroj: Bolt, foto: Karel Složil)

Příbuzné články