Letní příměstské tábory v areálech Skalka family park a Ridera Sport

Zažijte léto plné zábavy, atrakcí a her v našich úžasných areálech.

Lámete si hlavu, jak se postarat o děti v období letních prázdnin? Nabízíme jedinečnou možnost letních příměstských táborů v unikátním areálu Skalka family park a exkluzivním areálu Ridera Sport. Naše tábory jsou vhodné pro děti od 4 do 15 let. Probíhají od pondělí do pátku v čase 7.30-16.30 hod. Bližší informace k jednotlivým táborům najdete na našem webu: tábory Skalka family park a Ridera Sport. 

Areál Skalka family park najdete v přírodě pod lesem u Vřesiny

Výjimečnost našich táborů zajišťuje pestrý a zábavný program tvořený skvělým týmem instruktorů a maskotem Skaláčkem. Areál nabízí pro děti komfortní zázemí, včetně vlastní restaurace. V rámci táborů využíváme všechny atrakce i minizoo - od HOP arény s velkým množstvím trampolín, velké lanové pyramidy, kolotoče, tubingové dráhy, přes nově chystající se autodrom, až po vodní svět. Jeden večer zpíváme s kytarou u ohně, opékáme buřty, a kdo chce, může s námi zažít dobrodružnou přespávačku.

Areál Ridera Sport se nachází vedle Městského stadionu v Ostravě-Vítkovicích

Jak už název napovídá, jedná se o areál s nadstandardním zázemím pro sportovní tábory, ale zároveň i pro takové, kde sport není na prvním místě. Užijeme si spousty zábavy v nově zrekonstruovaném wellness centru s bazénem, a vyřádíme se v úžasné Sport jump aréně, kde je k dispozici velké množství trampolín. Krom tenisových a badmintonových kurtů, které jsou na světové úrovni, navštívíme i beach-volejbalové hřiště, nově zrekonstruovanou posilovnu a další. Letos se chystá opět několik překvapení.

Tábory, které najdete v několika termínech v obou našich areálech:

INLINE TÁBOR

Tábor s výukou bruslení pro pokročilé i úplné začátečníky. Samozřejmě bereme ohled na únavu a pocity dětí a klademe důraz na to, aby je tábor především bavil. Naši instruktoři jsou certifikovaní, a pravidelně procházejí školením. Jeden den se vydáme na výlet a uvidíme, kam nás nohy zavedou.

KREATIVNÍ TÁBOR

Tábor nejen pro tvořivé děti, které si chtějí připravit originální výrobek. Každý den nás čeká jiný typ tvoření a vyrábění. Nemyslete si však, že budete mít jen plné ruce práce. Budeme se také bavit, smát se a hrát si. Jeden den se vydáme na výlet a uvidíme, jaká dobrodružství tam na nás čekají. 

JÁ, DOBRODRUH

Týden pod vedením šikovných sportovců a sportovkyň, se kterými se nudit určitě nebudete. Tábor plný zábavy, her a adrenalinu. Nic pro slabé povahy, ale naopak pro děti toužící po dobrodružství. Pokud nám počasí dovolí, máme v plánu lezeckou stěnu, výlet na raftech a výšlap na nejvyšší horu Beskyd s následným přespáním ve spacácích.

ENGLISH CAMP

Tábor s výukou angličtiny, kde děti rozvinou svou angličtinu skrze hry, písničky, soutěže a další. Cílem je ukázat dětem, že na angličtině se není čeho bát a učit se ji není vůbec nuda. Děti se mohou těšit nejen na interaktivní hodiny, ale také odpoledne plná her a zábavy. Pokud nám to počasí dovolí, vydáme se jeden den na výlet. Celý týden je pod vedením lektora angličtiny úrovně C2 s certifikací Cambridge Advanced Certificate.

TANEČNÍ TÁBOR – roztančíme léto

Baví tě tanec? Když slyšíš hudbu, začínáš tančit? Tak právě pro tebe je tento tábor nabitý tancem. Vyzkoušíme si hned několik tanečních stylů (modern dance, jazz dance, hip hop, latino, foklor, zumba, atd.). Kromě tancování si spolu užijeme spoustu zábavy a her. Ve středu proběhne taneční soutěž a v pátek vystoupení pro rodiče.  

TÁBOR BEZ HRANIC

Všestranný tábor plný her a zábavy. Myslíte si, že nám na ně bude stačit týden? No uvidíme, pokud počasí dovolí, tak jeden den se vydáme na delší túru s batůžkem a svačinkou. Přineste si sebou také bílé tričko, protože zapojíme i kreativní myšlení a trochu si ho upravíme.

Tábory, které najdete pouze na Skalce

CHOVATELSKÝ TÁBOR – pojď nakouknout pod zoubky našich zvířátek

Víte co jí naše zvířátka? Jak se krmí lamy? Umíte pečovat o koníky? To všechno se na našem táboře naučíme. Každý den společně zvířátka v naší zoo nakrmíme a podíváme se, co všechno chování takových zvířátek obnáší.

SKALÁČKOVA PEKÁRNA – pečící tábor

Týden plný pečení, zdobení a hlavně ochutnávání. Společně si připravíme několik dobrot, ale k tomu budeme potřebovat kuchařskou zástěru. Tak proč si ji rovnou nevyrobit? První den táboru s sebou vezměte bílé tričko a můžete si být jistí, že domů jej povezete jako originální zástěru. Abychom, jak se říká, nestáli jen u plotny, tak také navštívíme atrakce, které se nám stále rozrůstají, zahrajeme si spoustu báječných her a zajdeme se podívat i do naší oblíbené minizoo.

SKALÁČEK A JEHO PŘEDŠKOLÁCI

Tábor je vhodný pro předškolní děti od 4 do 6 let. Hravý prázdninový týden pro naše nejmenší. Programem, který je přizpůsobený věku a potřebám předškolních dětí, budeme tvořit, učit se různé říkánky a doprovázet nás bude i maskot Skaláček. Na děti čeká spousta zábavy, soutěží, her, ale také poznávání přírody v okolních lesích a zvířátek v naší minizoo. V neposlední řadě vyzkoušíme všechny atrakce v areálu. Určitě nezapomeneme ani na dostatek odpočinku, který je pro tento věk stejně důležitý jako samotný pohyb.

SKALÁČEK A ZÁBAVNÁ VĚDA

Tábor pro všechny, které zajímá svět kolem nás. Čeká tě týden nabitý zábavnými aktivitami! Budeš dělat bezpečné chemické a fyzikální pokusy, naučíš se něco o světě kolem tebe a celý program bude provázen skvělými hrami tak, aby ses ani minutu nenudil. Mimo to budeš mít možnost prozkoumat celý areál, podíváš se do minizoo

Navíc tábory, které najdete pouze v areálu RIdera Sport:

BADMINTONOVÝ TÁBOR

Tábor pro nadšence badmintonu, ale také pro ty, kteří s ním chtějí teprve začít. Hlavními trenéry a instruktory tábora jsou trenéři s licencí, kteří jsou stále i závodními hráči, kteří mají letité zkušenosti s výukou dětí. Výuka bude probíhat v badmintonové hale s 8 kurty, a měla by zahrnovat 5 hodin tréninku denně. Účast na táboře také přislíbila, dle turnajového programu, nejlepší hráčka ČR Tereza Švábiková, která si s dětmi ráda zahraje i popovídá ve společné debatě o tom, co jí badminton dal.

SPORTOVNÍ TÁBOR

Tábor se zaměřením na všestrannou sportovní průpravu. Děti si vyzkouší různé druhy sportů od badmintonu, florbalu přes basketball, volejbal, fotbal, ale také projdeme základy atletiky. Program přizpůsobíme tomu, co bude děti nejvíc zajímat a bavit. No a protože každý sportovec musí zároveň regenerovat, navštívíme zrekonstruované wellness centrum s bazénem a Sport JUMP. A možná pojedeme i na výlet.

TENISOVÝ TÁBOR

Tábor pod vedením šéftrenéra SK Vítkovice 1926 – Ridera Pavla Klimka, který má již 27 let trenérské praxe, během které vychoval již několik úspěšných mládežnických reprezentantů, ale také vedl profesionální tenisty a tenistky. Má letité zkušenosti i ze zahraničí. Děti jsou rozděleny dle výkonnosti do skupinek, které povedou trenéři, kteří tréninky povedou tak, aby se děti naučily co nejvíce. Čeká je také kondiční příprava a spousta her se zaměřením nejen na tenis, ale také na celkový rozvoj koordinace. Tréninky budou probíhat na venkovních kurtech v rozsahu 5 hodin denně.

Termíny táborů, jejich nabídku, možnost rezervace a bližší info k nim najdete na tábory Skalka a tábory Ridera Sport

V případě potřeby dotazů kontaktujte emailem vedoucí táborů Báru Kalíškovou: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Víte co je nového v minizoo na Skalce? Mrkněte na náš článek Skalka family park otevírá brány své minizoo

Příbuzné články