7.díl/ Bolt v kraji – Přivydělejte si jako partnerský řidič

Vydělat si peníze navíc není nikdy na škodu. Najít si práci na poloviční úvazek, která vám vyhovuje i časově, není snadné. Můžete být student, který je zahlcený seminárkami a testy, nebo zaměstnanec, který si chce přivydělat přes víkendy – při hledání vedlejší práce je časová flexibilita nesmírně důležitá. Ježdění pro službu jako je Bolt se ale samozřejmě lze věnovat také naplno. Člověk si slušně vydělá a vždy zůstává pánem svého času.

Řízení je budoucnost

Posledních 10 let se rozšířily aplikace sdílené dopravy na poptávku, jakou je například Bolt. Jejich využívání je velice pohodlné a cestující jim jen těžko odolávají.

Odhaduje se, že do roku 2025 trh odvozu na poptávku přesáhne hodnotu 200 miliard dolarů. Toto je skvělá zpráva pro lidi, kteří se rádi chytře pohybují po městě za výhodné ceny, a také pro ty, kdo mají řidičský průkaz a hledají si vedlejší práci.

Platformy, jako je Bolt, představují vysoce flexibilní způsob výdělku, zároveň se ale můžete spolehnout na časté a pravidelné vyplácení a benefity navíc. Ve světě, kterému vládne pohodlí, existují 3 důvody, proč se stalo již víc než 1,5 milionů lidí partnerským řidičem Boltu.

1. Můžete vydělávat kdykoliv chcete

Každý chce být sám sobě pánem a vydělávání si v čase, kdy se mu to hodí, toto je největší výhodou řízení pro aplikaci Bolt.

Lidé poptávají odvoz autem v kterýkoliv den a hodinu, takže si řidiči mohou vybrat, kdy se jim hodí sednout za volant. Noční pták může jezdit ve vytížené víkendové večery, a ranní ptáče naopak přes ranní špičku.

Zvolíte si čas, kdy chcete jezdit, a vyděláte si peníze navíc. To zní dobře, ne?

2. Peníze každý týden

Chcete si za volantem aplikace jako je Bolt jen přivydělat, nebo se ježděním plnohodnotně živit? Služba Bolt je dostupná ve více než 150 městech ve více než 40 zemích světa a má základnu aktivních uživatelů čítající 50 milionů cestujících. Práci tedy máte prakticky zaručenou!

Navíc si Bolt účtuje nízké poplatky za využívání svojí aplikace a výdělky partnerským řidičům zasílá na týdenní bázi.

3. Jste v tomto byznysu nový? Nevadí

Jako každá činnost, se kterou člověk teprve začíná, může být ježdění pro platformu odvozu na poptávku ze začátku trochu stresující. Aplikace, kterou neznáte, noví cestující nebo skutečnost, že nemáte auto – žádná z těchto záležitostí nepředstavuje vážný problém. Platformy, jako je Bolt, pomáhají novým řidičům při jejich začátcích.

Začněte vydělávat s Boltem

Kromě nízkých poplatků a pomoci novým řidičům s rozjezdem Bolt také odměňuje aktivní řidiče bonusy. Takže, pokud si hledáte vedlejší práci, zaregistrujte se jako partnerský řidič Boltu a začněte vydělávat ještě dnes!

Registrovat se jako partnerský řidič můžete ZDE.

Proč Bolt?

Jezděte s Boltem a získejte extra příjem. Pracujte kdy chcete. Žádné minimum odpracovaných hodin a sám sobě šéfem. Nic neriskujete, platíte poplatek za aplikaci pouze za odjeté jízdy. Nejezdíte, neplatíte.

Jak funguje aplikace Bolt?

1. Přijetí jízdy
2. Vyzvednutí klienta
3. Jízda do cíle

Často kladené otázky:

Mám jinou práci a chci jezdit jen ve svém volném čase. Je problém používat Bolt pouze pár hodin týdně či měsíčně?

To je naprosto v pořádku, někteří naši partnerští řidiči jsou aktivní pouze několik hodin týdně během nejlepších časů a i tak si vyjezdí solidní peníze.

Jak dostanu zaplaceno?

Cestující za jízdu zaplatí v hotovosti nebo prostřednictvím aplikace Bolt. Každé pondělí vám pošleme vyježděné peníze za předchozí týden na váš bankovní účet.

Kolik platím Boltu?

Nemáme žádné fixní registrační nebo měsíční poplatky. Zaplatíte pouze poplatek za aplikaci odvíjející se od počtu jízd. Pro podrobnější informace stačí vyplnit registraci a my vás kontaktujeme.

Jak dlouho trvá proces registrace?

Zadání vašich informací zabere 5 minut. Vše dohromady nezabere více než 20 - 30 minut.

Co vše je k registraci třeba vyřídit?

  •       Platný občanský průkaz (u cizinců povolení k pobytu na území ČR - přechodné, dlouhodobé nebo trvalé)
  •       Řidičský průkaz
  •       Průkaz řidiče taxislužby
  •       Koncese: silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče
  •       Technický průkaz od vozidla
  •       Zelená karta
  •       Mít vozidlo registrováno jako vozidlo taxislužby
  •       Vyplnit čestné prohlášení dopravce

Podrobné informace k tomu, jak rychle a snadno vše potřebné vyřídit, najdete v odkaze ZDE.

Co když nemám chytrý telefon?

Náš tým doporučuje Android smartphony, které jsou cenově dostupnější. Můžete si ho tedy snadno koupit.

Co když nemám auto?

Náš tým vám pomůže, spojit vás s partnerskou flotilou nebo autopůjčovnou nabízející nízké ceny pronájmu vozidel, které splňují požadavky pro fungování na platformě Bolt.

Nejlepší tipy, jak si vydělat více peněz řízením

Ano, ten magický koncept time-managementu. Najdete to ve všech těch knížkách s názvy “Jak si vydělat více?” nebo “Nejdůležitější tipy ke zvýšení vašeho příjmu”. Však to znáte. Rady, které najdete níže, ale nejsou žádné prázdné fráze, vycházejí ze zkušeností partnerských řidičů Bolt. 

Top tipy k řízení s Boltem:

1.  Buďte online v ty nejvytíženější časy
2.  Přijímejte všechny příchozí objednávky
3.  Zapněte si přijímání tzv. Back-to-Back jízd
4.  Čtěte pravidelné newslettery
5.  Buďte milý k cestujícím
6.  Odpočívejte

Pojďme projít tyhle body jeden po druhém do detailu, ať můžete odejít s několika nápady na to, jak svoje výdělky z řízení s Boltem o něco zvýšit.

Buďte online v ty nejvytíženější časy

Častou chybou je přesvědčení, že potřebujete být online co nejvíc, abyste svoje výdělky zvýšili. To ale není zdravé ani úplně nejchytřejší.

Během dne se střídají časy dopravní špičky a časy, kdy jsou ulice klidnější. Nejvíce jízd se odehraje přes pracovní týden ráno, večer a potom noční časy od půlnoci dále. O víkendu to jezdí až do ranních hodin. Denní víkendové časy taky nejsou vůbec špatné. Velice důležitý faktor je počasí. Jakmile prší, je nejlepší čas jezdit a vydělat si více.

Naučte se plánovat váš čas a jezdit co nejvíce v těchto časech. Více lidí hledajících odvoz znamená vyšší výdělky pro vás.

Přijímejte všechny příchozí objednávky

Je to o přístupu. Pokud jste online, buďte aktivní. Nevybírejte si pouze některé objednávky. Z interních dat aplikace Bolt jasně vyplývá, že přijímáním všech objednávek si řidiči vydělají více.

Někteří řidiči odmítají objednávky jen tak. To není nejlepší nápad, protože se tím připravují o příležitosti, jak si více vydělat. Odmítání jízd má rovněž vliv na řidičovo skóre aktivity. Pokud řidič Boltu odmítl nebo nereagoval na 30 % z jeho posledních 100 příchozích objednávek, jeho účet bude z bezpečnostních důvodů dočasně automaticky zablokován.

Zapněte si přijímání tzv. Back-to-Back jízd

Back-to-Back jízdy nebo česky tzv. Jízda do jízdy je vychytávka aplikace Bolt Driver, která vám pomůže snížit čas mezi jízdami. Jak to funguje:

  •     Zapněte si Back-to-Back jízdy v Bolt Driver appce
  •     Přijměte jízdu
  •     Jakmile jedete aktuální jízdu a v okolí místa jejího dokončení objednává další cestující, v appce vám vyskočí další objednávka;
  •     Jakmile aktuální jízdu dokončíte, jedete ihned pro dalšího cestujícího.

Četli jste už předchozí díly našeho seriálu?

4.díl/ Bolt v kraji – Sdílené elektrické koloběžky

5.díl/ Bolt v kraji – 10 pravidel bezpečného provozu na koloběžce

6.díl/ Bolt v kraji – Jak správně koloběžky parkovat?

(mabys)

Příbuzné články