5.díl Mlýn vodníka Slámy/U nás se dobře spí

Mlýn vodníka Slámy najdete v Háji ve Slezsku, v části obce Lhota. Na půli cesty mezi Ostravou a Opavou. Stojí za to dojet i ze vzdálenějšího koutu republiky, jak pro osobité kouzlo toho místa, tak pro spoustu příjemných zážitků.

Vychutnat si můžete jídlo v restauraci U Mlynáře. Najdete tam vynikající venkovsky laděnou domácí kuchyň, která je připravována s pečlivostí a z kvalitních surovin. Šéfkuchař Jakub Lazar denně kouzlí svá mistrovská díla a největší odměnou mu je, když lidem chutná a rádi se vracejí.  

Pro ty, kteří hledají „své“ místo, které má osobité kouzlo tvořené dávnou historií a láskou k tradici., těm ve Mlýně splní jejich sny a přání při svatbách, rodinných oslavách, akcích pro zaměstnance či partnery. Vašim hostům bude chutnat, ocitnou se spolu s vámi na místě, kde se zastavil čas. Personál vám připraví nezapomenutelné zážitky, na které vy a vaši hosté budete rádi vzpomínat.

Areál je jako stvořený pro oslavy ve stylu venkovských tradic, retro party, akce s chutí dálek a další osobitě pojaté oslavy. Základem je originalita a jedinečný styl venkovních i vnitřních prostor. Nechte se jimi inspirovat a naplňte vaše přání o nezapomenutelné oslavě.

A jaké aktivity areál nabízí? Děti se vyřádí na dětském hřišti, psi jsou v restauraci i ve vybraném ubytování vítání. Přivonět si můžete k vůni venkova v bylinkové zahrádce. Kde uvidíte venkov se vším všudy je minizoo - poníci a krásné koně, o které pečuje s láskou spolek Nestádo, tady je vždy veselo. Koho zajímá historie, dozví se zajímavosti ve Slámově muzeu mlynářství či venkovní procházkou po naučných stezkách.

Areál je bohatý svou rozlohou a členitostí, vždy tak budete mít své soukromí pro své blízké či firemní partnery. Je možno zde i přespat. Na čerstvém venkovském vzduchu se dobře spí. K dispozici je ubytování jak pro náročné, tak i pro sportovně laděné hosty.

Každý pokoj má svůj jedinečný styl, ze kterého na vás dýchne atmosféra venkova. Z našeho ubytování si vybere každý. Nechte se unést harmonií venkova a přírody. Vybrat si můžete ze tří typů ubytování, které se liší svými službami i cenou.

1. Havlíčkův dům – spojení luxusu a venkova
S láskou k tradicím a spojením luxusu vznikly dva jedinečné pokoje, které podtrhují ráz venkova a vyrovnanosti z přírody. Jeden s výhledem na zahradu, druhý s výhledem na Slámův dvůr. Každý pokoj má svůj osobitý ráz a nezaměnitelnou vůni venkova.

2. Penzion – s láskou k detailům
Originální stavba penzionu zachovává venkovský ráz areálu. Svým hostům zde nabízíme ubytování ve čtyřech originálních, barevně rozlišených dvoulůžkových pokojích a jednom apartmá. Nově hostům nabízíme bezbariérový dvoulůžkový pokoj.

3. Konírna – spojte se s venkovem
Konírna nabízí ubytování nejen čtyřnohým, ale i dvounohým návštěvníkům. K dispozici jsou čtyři třílůžkové pokoje zařízené ve venkovském stylu. Sociální zařízení je zde společné pro všechny pokoje, stejně tak je zde společná místnost, kde se všichni milovníci zážitků můžou večer setkat a strávit příjemný večer výhledem na naše louky a výběh koní.

Bohatá snídaně je v ceně ubytování. Samozřejmostí je připojení k vysokorychlostnímu internetu a WI-FI. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

V Havlíčkově domě a Penzionu je navíc k dispozici LCD televizor, pracovní stůl, koupelnová kosmetika. Na vaše přání vám na pokoj doručíme čerstvé ovoce, minerálku nebo sladkost.

Pokud toužíte po odpočinku, procházce ke splavu, drinku na terase při zapadajícím slunci, tak Mlýn je to pravé místo pro váš odpočinek. Dá se tady jak příjemně lenošit s plným servisem, tak zažít letní dobrodružství či venkovskou romantiku pod hvězdami.

Těšíme se na vás! Tým Mlýn vodníka Slámy

Pokud se vás toto kouzelné místo zaujalo, mrkněte na web nebo facebook mlýna a naplánujte si s rodinou či přáteli, kdy tam vyrazíte. (mabys)

Příbuzné články