7.díl Mlýn vodníka Slámy/Dětské narozeninové oslavy

Jako rodiče si přejeme uspořádat nezapomenutelnou oslavu svému miláčkovi, dělá nám radost vidět svou lásku bavit s kamarády. Velmi dojemné a spontánní jsou dětské gratulace a nejlepší jsou na tom ty zářící oči, pro které bychom udělali téměř cokoli.

Co si budeme říkat, je to docela fuška, to celé zorganizovat. Je třeba připravit pozvánky, rozeslat je kamarádům, koordinovat vše s ostatními rodiči. V případě, že oslavu dělám doma, vše vymyslet, nakoupit, nachystat, uvařit, upéct, udělat výzdobu a vymyslet program. Čím jsou děti starší, tím je těžší je zabavit, a nebýt za trapného rodiče. Kdo má narozeniny v létě, a má zahradu nebo dokonce i bazén, má z poloviny vyhráno. Oslavy vevnitř s velkým množstvím dětí považuji osobně téměř za boj o přežití a záchranu oken, květináčů, případně psa. Když už tedy člověk přežije bez větších ztrát na majetku, může se po vyčerpávajících hodinách, kdy dělal animátora, kuchařku, klauna i rozhodčího, konečně pustit do úklidu té spouště.

Anebo druhá možnost - většinu těchto starostí přenechat profesionálům a stát se účastníkem oslavy nebo třeba skvělým fotografem, který uchová tyto nezapomenutelné zážitky pro své dítě ve foto-vzpomínce na tento výjimečný den.

A jak vypadá taková dětská narozeninová oslava ve Mlýně vodníka Slámy?

Oslavu je možno uspořádat úterky-čtvrtky v čase 15-19 hod. Je vhodná pro děti ve věku 4-12 let. Minimální počet dětí na oslavě je 5, maximum je 15.

Orientační program oslavy:
15 hod. gratulace oslavenci
15:15 hod. sladké přivítání hostů
15:30 hod. zábava
18 hod. večeře

Jaká zábava na děti čeká?

Velká legrace pro menší děti je s klaunem, starší děti zaujme třeba kouzelník. Fousky kočičky, něžné květinky nebo hlasitý řev tygra, trocha malování na obličej a velkým kouzlem se nám děti mění na zvířátka, princezny, piráty nebo víly.

O děti se postarají zkušení animátoři a podle zvuku za zavřenými dveřmi to ještě nikdy na nudu nevypadalo, spíš jsme se báli, aby nám z toho dovádění, řádění a výbuchů smíchu Mlýn nespadl.

K dispozici máme také poníky a koníky, děti je mohou česat, jít s nimi na procházku, a pod dohledem zkušeného ošetřovatele se bezpečně povozit. Dělat můžeme také bubliny, vyrobit si vlastní sliz nebo balónková zvířátka.

Co takhle stezka odvahy přes den? Že to není nic strašidelného? To byste se tedy divili. Plná záhad a indícií je stezka za pokladem vodníka Slámy a starší děti mohou zažít v letních měsících dobrodružství na řece. Což o to, ono by to dobrodružství bylo i v zimě, ale my jsme jen pro ta bezpečná.

Pro děti máme spoustu her, soutěží a zábavy. Zajistíme i výzdobu dle vašeho přání, třeba i balónkovou.

Co budeme mlsounům servírovat? No přeci to co dětem chutná.

Naši cukráři připraví dort s motivem na přání, cupcakes nebo mufiny jako uvítací sladké přivítání. K dispozici bude také sladký či ovocný raut. Občerstvovat se děti budou moci domácími limonádami s bylinkami z naší zahrádky.

Na večeři servírujeme oblíbenou pizzu, hamburgery, hranolky či špagety nebo společně s dětmi opečeme buřta. Nesmí chybět zeleninový vláček nebo housenková bageta, ty zmizí ze stolu většinou první, což jsme nečekali, ale fakt něco asi bude pravdy na tom, že děti jí i očima.

Jsme tady pro vás, zavolejte a společně vymyslíme jak překvapit vašeho miláčka a jak oslavenci a kamarádům udělat nezapomenutelný zážitek a party, o které se ve třídě bude ještě hodně dlouho mluvit jako o té NEJ.

Těšíme se na vás! Tým Mlýn vodníka Slámy

Dětskou narozeninouvou oslavu můžete objednat u Jitky na tel. 724 966 467 nebo na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Pokud se vás toto kouzelné místo zaujalo, mrkněte na web nebo facebook mlýna a naplánujte si s rodinou či přáteli, kdy tam vyrazíte. (mabys)

Předchozí díly seriálu:

4.díl Mlýn vodníka Slámy – Oslavy a zahradní party

5.díl Mlýn vodníka Slámy/U nás se dobře spí

6.díl Mlýn vodníka Slámy/TOP 11 zážitků ve Mlýně

Příbuzné články