8.díl Mlýn vodníka Slámy/Netradiční venkovská svatba

Prostředí originálně zrekonstruovaného venkovského sídla je jako stvořené pro neopakovatelnou romantickou svatbu. Přenechte veškeré starosti nám a užijte si plnými doušky všechny krásné okamžiky.

Postaráme se o vše, co si svatební den žádá. Celý čas tak můžete strávit na jednom místě bez zbytečných rošád.

Svatební hostina i večerní zábava probíhají ve společenském sále s kapacitou až 140 osob. Večerní raut je přichystán ve stylové rautové místnosti, která přiléhá k sálu a otevírá se na zastřešenou terasu s posezením.

Komornější svatební oslavy rádi uspořádáme v naší útulné restauraci s kapacitou 30 osob.

Projděte si celý areál ve virtuální prohlídce zde.

Svatební menu vás jistě zaujme svou pestrostí. Všechny recepty vycházejí z místní kuchyně pod vedením šéfkuchaře. Zakládáme si na poctivé domácí kuchyni, čerstvých surovinách a produkty obohacujeme chutěmi z vlastní zahrádky.

Jsme připraveni postarat se o vás a vaše hosty již v dopoledním čase, před svatebním obřadem, a připravit vám chutné občerstvení. Nemusí chybět ani oblíbený welcome drink.

Malebná příroda a jedinečnost prvorepublikového parku vybízí k nezapomenutelně romantickému svatebnímu obřadu pod širým nebem. Před nepřízní počasí vás ochrání altán, který si můžete nazdobit dle svých pohádkových představ. Po domluvě lze pro obřad vybrat i jiná romantická místa našeho areálu.

Neholdujete-li velkolepým oslavám, anebo jste se rozhodli stvrdit svou lásku za všech okolností i přes možná aktuální omezení, pak vám rádi uspořádáme svatební obřad i bez následné oslavy.

Svatby pořádáme nejen v pátky a soboty, ale i v kterýkoliv jiný všední den, který se může stát vašim svátečním. Na oblibě získávají také svatby v zimních měsících, nechte se unést jejich pohádkovou atmosférou a načerpejte inspiraci v článku o zimních svatbách.

Svatební balíčky

Svatební den máme koncipován formou balíčků, které jsou vytvořeny tak, aby maximálně podtrhly zážitek váš i vašich hostů během celého svatebního dne.

​Balíček Standard obsahuje:

  • Přípravu prostor a založení svatební tabule
  • Svatební přípitek
  • Tříchodové obědové menu dle vašeho výběru (předkrm, polévka, hlavní chod)
  • Večerní raut s rozmanitým výběrem pokrmů
  • Vodu ve džbánech s citrusy, překapávanou kávu a čaj
  • Obsluhu po celou dobu oslavy, závěrečný úklid

​Balíček Deluxe navíc ještě obsahuje:

  • Welcome drink při příchodu hostů
  • Grilování na terase

Nápojové balíčky zajistí neomezenou konzumaci vybraných nápojů od nealka až po víno a čepovanou Plzeň.

Svatební dar mlýna - svatební noc pro novomanžele a láhev sektu. Uvítáme vás tradičně rozbíjením talíře a čeká na vás „společná polévka“.

Ubytování vašich svatebních hostů je možné ve třech typech budov, celková kapacita našeho ubytovacího zařízení je 40 lůžek včetně přistýlek. Ubytování je nutné rezervovat předem. V případě potřeby ubytování většího počtu hostů vám doporučíme penziony v okolí. Prohlédnout naše ubytování můžete zde.

Náš areál skýtá celou řadu možností pro zpestření a zábavu hostů. Prohlídku mlynářského muzea, procházky naučnými stezkami, vyjížďky na lodičkách či svezení na koních a ponících. Areál nabízí malebné scenérie pro vaše svatební fotografie. Vaše nejmenší hosty jistě potěší poníci, ovečky a ostatní obyvatelé naší venkovské minizoo

​Věříme, že svatební den strávený ve Mlýně vodníka Slámy bude pro vás příjemným zážitkem, na který budete s láskou vzpomínat.

V případě zájmu o blížší informace či rezervaci svatby ve Mlýně volejte tel. 606 718 647 nebo piště na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více informací najedete na webu nebo facebooku.  

Předchozí díly seriálu:

6.díl Mlýn vodníka Slámy/TOP 11 zážitků ve Mlýně

7.díl Mlýn vodníka Slámy/Dětské narozeninové oslavy

(mabys)

Příbuzné články