Co by o mně řekl můj pes Miky?

Ahoj, jmenuji se Miky, jsou mi 2 roky a rád bych vám něco pověděl o mém člověku, který mě má na starost. Je to kluk a jmenuje se Maty. Má skoro 2 psí roky a voní tak, že ho cítím už z dálky.

Je super, skoro pořád si se mnou hraje, dává mi pamlsky, které mám moc rád. Hrajeme si s míčem, s klackem, ale nejraději jsem, když si hrajeme s mou nejoblíbenější hračkou – s oranžovou pískací kostičkou. Přetahujeme se o ni, Maty mi jí různě schovává a já ji hledám. Občas dělá, že jí hází daleko, ale nehodí ji a já pak běhám a hledám ji a on ji má v ruce za zády, to mě fakt štve, ale vždycky mu to rychle odpustím. Nejvíc šťastný jsem, když si lehnu na záda a Maty mě drbe na bříšku.

Někdy se mu hrát se mnou nechce a dívá se na takovou divnou placičku, na které mu pořád něco bliká a svítí a občas z toho jdou i zvuky. To pak zvolím super-roztomilou taktiku, strkám mu čumáček pod nos a tahám ho za rukáv, což obvykle pomůže a je zase můj.

Jednu věc vám na něj, ale musím prásknout – ve skříni mezi oblečením, úplně dole, si před mamkou schovává chipsy a tajně je baští. Je to lump, ani se nepodělí. Nejraději mám, když je večer a já k němu hupnu do pelíšku a stočím se mu do klubíčka u nohou. Mám ho moc rád a vím, že i on mě, jsme prostě bráchové.

To je asi vše, co bych vám o něm pověděl, děkuji za pozornost a já si běžím dát baštu. (matbys)