Olešná na bruslích, loďce nebo třeba pod stanem

Rekreační oblast Olešná, kterou najdete poblíž Frýdku – Místku, nabízí řadu zajímavých možností pro sport, odpočinek či ubytování. Pro mnohé se tak Olešná může stát ideálním místem, kde propojí odpočinek se sportovní aktivitou či setkáním s přáteli. Své si najdou příznivci vodních radovánek, in-linů, cyklistiky, plážových sportů či wellness.

Oblast nabízí také ubytování v Autokempu Olešná s výhledem na beskydské kopce nebo v chatkách v chatové osadě s vlastním sociálním zařízením či dokonce ve čtyřhvězdičkovém hotelu.

Tradičně tato oblast láká milovníky in-linů. Kolem Olešné se můžete prohánět na bruslích po 4,5 km dlouhém a 4 metry širokém okruhu. Brusle si můžete také zapůjčit v půjčovně, kterou najdete přímo u Autokempu Olešná.

Najdete zde ale i další vyžití pro celou rodinu – dětská hřiště, fit hřiště, restaurace a další občerstvení, krytý i venkovní aquapark, půjčovny loděk, šlapadel či paddleboardů. K dispozici jsou i koloběžky, elektrokoloběžky, longboardy, kola a elektrokola. Zahrát si tady můžete také volejbal, badminton, opéct špekáčky... Jen s koupání přímo ve vodní nádrži, tedy mimo aquapark, to bývá v létě horší. Aktuální stav kvality vody ke koupání můžete sledovat zde.

Všechny podstatné informace o rekreační oblasti Olešná najdete na www.olesnafm.cz. (hav, foto: olesnafm.cz)

Příbuzné články