Do Luhačovic „nejen“ za Janáčkem

Pro milovníky věhlasného hudebního skladatele Leoše Janáčka, ale i pro všechny z Vás, kteří si chcete vychutnat atmosféru lázeňského města Luhačovic spojenou s hudebním zážitkem, je pořádána akce, známá pod názvem Festival Janáček a Luhačovice.

Letos se tento prestižní festival koná již po devětadvacáté, a to od 11. 7. do 16. 7. 2022.

Tato hudební událost je každoročně připravována jako pocta skladateli Leoši Janáčkovi, pro něhož Luhačovice byly zdrojem inspirace a také odpočinkovým místem ve zdejších lázních. Náplní hudebního festivalu je nabídnout hostům nezapomenutelné umělecké zážitky v podobě koncertů a dalších doprovodných akcí v krásném prostředí luhačovických lázní, kde se snoubí příroda s architekturou Dušana Jurkoviče.

K umocnění atmosféry a také k dokonalému odpočinku jistě přispěje ubytování v penzionu Sonáta, který je inspirován tvorbou a životem tohoto skladatele. Naleznete zde pokoje, jejichž názvy nesou jména jeho ženských múz, ale také názvy hudebních nástrojů, které v jeho skladbách nejčastěji znějí.

Velkou výhodou penzionu je jeho poloha v blízkosti centra. Luxusní apartmány jsou velké a světlé, s výhledem na klidnou část města. Převážná část pokojů je vybavena svým vlastním balkónem nebo terasou, na kterých se nachází příjemné posezení. Penzion je certifikován mimo jiné jako Baby-friendly. Je zde dětská hernička a také možnost zapůjčení postýlky, vaničky a dalšího příslušenství pro potřebu Vašich dětí. K nastartování příjemného dne jsou připraveny snídaně formou bufetu. Největším lákadlem je domácí chléb a čerstvé pečivo, dezerty, výběr z domácích pomazánek, ale také velká nabídka regionálních produktů značky Ovocňák.

Objevte kouzlo Luhačovic a zamilujte se do našich lázní jako dřivě Leoš Janáček!

Úplnou nabídku naleznete na stránkách www.tkjanacek.cz

(Penzion Sonáta)

Příbuzné články