Poznejte Valašsko s medvědem Jurou

Na Valašsku připravili regionální hru nazvanou Poznejte Valašsko. Vydejte se po stopách medvěda Jury a poznávejte krásná a zajímavá místa Valašska. Připraveno je dvacet míst, kde pomyslný medvěd uložil razítka. Kromě samotné zábavy v přírodě je připraveno také finálním slosování o ceny.

Do hry se můžete zapojovat až do 30. září 2022. Hrací brožurky, které na zadní straně obsahují hrací plánek, kam budete otiskovat razítka, si můžete za 25 korun zakoupit ve vybraných Turistických informačních centrech na Valašsku. Všechna razítka jsou umístěna venku, žádné razítko tak nepodléhá otevírací době a získání razítek není podmíněné zaplacením vstupu. K razítku vás zavedou GPS souřadnice. Po nasbírání všech 20 razítek máte šanci vyhrát zajímavé ceny, jako např. volný vstup do Vodního světa ve Velkých Karlovicích, volný vstup na Stezku Valaška či do Pohádkových lázní v Rožnově pod Radhoštěm.

Hra zájemce zavede na místa jako jsou Čertovy skály, Jasénka, zatopený lom Vápenka u Lešné, Huslenky, Soláň, Klenov, vyhlídka v Horní Bečvě apod.

Všechny informace najdete na hra.visit-valassko.cz.

(hav, foto: visit-valassko.cz)

Příbuzné články