Třinecká benefiční akce pobaví celou rodinu

Již 18. ročník oblíbené akce nazvané Srdce Evropy opět přinese mnoho zábavy a radosti pro děti i dospělé a opět pomůže tělesně postiženým dětem na česko-polsko-slovenském pomezí. Program začne v centru Třince v neděli 18. září 2022 už v dopoledních hodinách a bude pokračovat až do večera. Návštěvníci akce se mohou těšit třeba na atrakce pro děti nebo na hudební vystoupení. Vstup je zdarma.

Program začne v dopoledních hodinách Dnem mobility, který se koná v rámci Evropského týdne mobility. K vidění budou automobily na alternativní pohon, a především děti se mohou těšit na plno atrakcí. Přehlídka historických a moderních vozidel a studentských elektrovozítek bude k dispozici od 10 do 14 hodin na náměstí Svobody. Doprovodné aktivity pro děti připraví Knihovna Třinec a kino Kosmos.

Hlavní program koncertu Srdce Evropy začne ve 14.30 hodin Cirkusem klauna Hopsalína. Od 16 hodin bude následovat vystoupení herce Tomáše Matonohy a jeho přátel. Od 17.30 hodin bude náměstí patřit skupině Contiband a od 19 hodin pak pop-rockové kapele O5 a Radeček.

Program bude připraven například i v kině Kosmos, kde se bude promítat animák Princezna rebelka. Pořadatelé slibují, že ten, kdo přijede na dopravním prostředku poháněném vlastní silou, třeba na kole či odrážedle, dostane popcorn zdarma.

Další informace najdete třeba na stránkách www.trinecko.cz.

(hav)

Příbuzné články