Program pro celou rodinu zcela zdarma nabídne Den Slezské

Kapely Slza či Poetika, parkourovou show, taneční vystoupení skupiny FunkyBeat, kulinářské zážitky a další program pro děti i dospělé přinese tradiční Den Slezské, který se pravidelně koná na Slezskoostravském hradě. Akce, na kterou je vstup zdarma, se bude konat v sobotu 27. května 2023. Celodenní program začne už v 9.30 hodin a potrvá až do pozdních večerních hodin.

Den Slezské je kulturně společenská akce pořádána každoročně městským obvodem Slezská Ostrava především pro rodiny s dětmi. Jako každý rok i letos bude vstup do areálu hradu zcela zdarma. Brány Slezskoostravského hradu budou otevřené po celý den od 9 do 22 hodin. Těšit se můžete například na skupinu Slza, Romana Ondráčka a jeho Rakeťáky, skupinu Poetika nebo také na Parkour show či taneční vystoupení skupiny FunkyBeat.

Nebude chybět ani tradiční mezinárodní kulinářská soutěž o nejlepší Slezský bigos. Do hodnocení se mohou zapojit také i samotní účastníci. Děti jistě ocení dílničky, hrací zónu, nafukovací atrakce, malování na obličej, kolotoče nebo třeba výuku klaunských dovedností v šapitó.

Celý program najdete zveřejněný zde.

(hav, foto: slezska.ostrava.cz)

Příbuzné články