Koncerty, program pro děti a dobré občerstvení na Masarykáči

Pestrý program pro všechny generace nabídne v sobotu 3. června Den městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz. Konat se bude na Masarykově náměstí už od 11 hodin. Pro děti budou připraveny atrakce, workshopy, malování na obličej, rodiče si přijdou na své třeba při hudební produkci. Vystoupí třeba slavné Buty či oblíbený Bandaband. A chybět nebude ani zajímavé občerstvení z produkce lokálních podniků.

Hlavní program odstartuje už v 11 hodin vystoupením dětí školských zařízení. Už před 13. hodinou se zejména mladší návštěvníci mohou těšit na bublinovou show Matěje Kodeše s workshopem. Od 13.40 hodin zahraje kapela Tři Vykřičníky, připravena bude i kulinářská show Jamieho Santose. Oblíbená ostravská formace Bandaband vystoupí na náměstí v 15.40 hodin, následovat pak bude exhibice parkour skupiny ADD lead. Něco po 17. hodině potěší svými songy návštěvníky akce známá a Ostravany milovaná kapela Buty. Následovat bude vystoupení taneční školy MG Dance, koncert formace FiHa (19 hodin) či Tomáše Kočka s Orchestrem. A o půl desáté večer náměstí osvětlí závěrečná ohňová show.

Kromě toho všeho vyrostou na náměstí nafukovací atrakce, k dispozici bude fotokoutek či ukázky zajímavých aktivit. Z lokálních gastro podniků by se v relax zóně měly objevit Pelmeški, Bo Bistro či Modrá myš.

Celý program najdete na Facebooku.

(hav)

Příbuzné články