Calzedonia Intimissimi otevírá svou největší outletovou plochu v Outlet Arena Moravia

Outlet Arena Moravia rozšířil svou nabídku značek o prodejnu Calzedonia Intimissimi. Tato módní stálice zde přichází s nabídkou celého svého sortimentu - pro všechny ženy, muže i děti.

V nabídce Calzedonia najdou zákazníci vytříbené kousky plavek, plážového oblečení, legín, punčochového zboží a ponožek. Mladší sestra značky, Intimissimi, se pak specializuje na spodní prádlo, topy, pyžama a domácí oblečení. Kolekce Calzedonia Intimissimi jsou velice módní jak v nabízených barvách, tak ve svém zpracování. Z nabídky oblečení obou známé jako Basic si mohou zákazníci vybrat módní kousky pro každodenní využití.

Sekce pro ženy Calzedonia Intimissimi myslí na každou dámskou i dívčí siluetu. Zákaznice tak mohou zvolit nejen z obrovské škály střihů, ale nově také i mezi košíčky od A do F. Také zde najdou topy, šaty, svetříky, spodničky a legíny v trendy střizích, barvách a z velmi pohodlných a snadno udržovatelných materiálů. Vše kvalitně zpracované s důrazem na celkové pohodlí a příjemný pocit při nošení.

„Během slavnostního otevření Calzedonia Intimissimi v pondělí 10. května se mohou zákazníci těšit navíc na 20% slevy ke stávajícím slevám outletovým. Kromě kousků Calzedonia a Intimissimi jsou v nabídce prodejny také kousky pod značkou Tezenis. Obchod je jediný outletového typu této značky na Moravě a v počtu metrů čtverečních, které činí 450 m2, se jedná její největší outlet v celé ČR,“ vysvětlila Hana Zielinová, marketingová a tenant manažerka centra.

Doplnila, že jednání probíhala zcela obvyklým způsobem a že Outlet Arena Moravia o rozšíření portfolia značek v tomto segmentu velice stál.

Slavnostní otevření outletu po lockdnownovém období je provázeno standardními postupy vzhledem k přijatým hygienickým opatřením vyplývajícím z garance certifikátu bezpečného provozu SafeGuard. Ten získal Outlet Arena Moravia na podzim roku 2020.

Příbuzné články