Čistá pleť bez kompromisů

Vychutnejte si svět krásy naplno. 

Každá žena chce být krásná. Mnohé jsou pro to ochotny i něco udělat. Koupí si např. noční krém proti vráskám a s různými očekávaními aplikují večer co večer před spaním. Uléhají pak s dobrým pocitem, jak pěkně se o sebe starají. Někdy se diví, proč se na pleti objevují pupínky nebo jiné nežádoucí projevy. A tak krému přidají na kvantitě nebo si koupí jiný. ALE je zde ALE..

Zásadou číslo 1 v péči o pleť žen, mužů i dospívající mládeže je správné ČIŠTĚNÍ PLETI. Pokud nanášíme krémy na pleť zanesenou nečistotami okolního prostředí (večer), anebo ráno po spánku v peřinách s roztoči, kdy pleť během noci produkuje maz a potí se, naše snaha o dosažení krásné a zdravé pleti se míjí účinkem. Jak tedy postupovat správně?

Čistit pleť ráno a večer. Ať se líčíte nebo ne. Je to stejné jako s čištěním zubů.

Produkty si vybíráme podle typu pleti. Suché pleti prospívá čisticí mléko, smíšené a mastné pak čisticí gel.

Ideální je dočistit ještě tonizační vodou, která uzavře póry, osvěží a připraví na denní (nebo noční) hydrataci krémem. Spojením specifických požadavků vhodných pro všechny typy pleti může být - Čisticí pleťový olej NovAge, takový 2 v 1.

Jednoduchost aplikace dvousložkového složení vyhovuje nejen pečovatelkám-začátečnicím. Stačí 1-2 pumpnutí do dlaně a vmasírovat. Olej se po chvíli změní v mléčně bílé mléko. Nakonec opláchnout teplou vodou. Okamžitě odstraňuje veškeré nečistoty, SPF, líčidla včetně voděodolné řasenky. Zanechává pleť hydratovanou, vyhlazenou, osvěženou a čistou. Obnovuje ochrannou bariéru pleti.

Tento produkt obsahuje olej z pupalky dvouleté (lidově noční svíce). Bylina dorůstá výšky až 2 m. Sytě žluté vonné květy vykvetou jen 1x v noci, pak její vzácný květ opadá. Olej se získává lisováním semen za studena. Obsahuje vysokou koncentraci vzácné omega 6 mastné kyseliny, označované též jako vitamín F. Pupálkový olej je oblíben díky protizánětlivým účinkům a rychlému zklidnění podrážděné pokožky. Čisticí pleťový olej NovAge je bez barviv, bez parfemace. Je oftalmologicky a spotřebitelsky testován.

V případě zájmu o poradenství v péči o pleť a vhodných přípravků kontaktujte autorku článku: Yvona Pravdová - Oriflame, tel.: 777 012 683

Facebook Oriflame - Yvona Pravdová

Objednat tento produkt můžete v odkaze: Čisticí pleťový olej NovAge

Příbuzné články