Snídaňová inspirace: Jak začít den správně

Vymyslet si chutnou a zdravou snídani během ranního shonu může být někdy opravdu náročné. Známe to. Proto jsme pro vás připravili inspiraci na vaše snídaně, které nejen ulahodí vašim chuťovým pohárkům, ale také se postarají o to, abyste byli nasycení během celého dopoledne!

V jednoduchosti je krása: Kaše

Není překvapením, že je tato klasika jedna z nejoblíbenějších dávek ranní energie! Ovesné vločky jsou jedny z nejzdravějších zrn. Obsahují esenciální vitamíny, minerály a antioxidanty, které vaše tělo potřebuje k bezproblémovému fungování!

Kaše je také skvělým zdrojem vlákniny, co znamená, že vás zasytí na delší čas a na dopolední svačiny ani nepomyslíte.

Navíc jde o univerzální jídlo, které může být snadno připraveno na různé způsoby. Přidejte ovoce, arašídové máslo, med nebo cokoliv jiného – stačí zapojit fantazii! Kaše je obvykle připravována s vodou, ale pokud máte chuť na něco sladšího a krémovějšího, mléko může být odpověď.

A pokud zbožňujete kaši, ale její příprava není pro vaši ranní rutinu ideální, připravte si ovesné vločky den předem, dejte je na noc do lednice a můžete se do nich s radostí pustit ráno!

Parťák na cestu: Smoothie

Pokud hledáte snídaně, které jsou připravené raz-dva, máme pro vás jeden jasný tip – smoothie. Smoothie je rychlá a chutná snídaně, která může chutnat každý den jinak!

Smoothie je skvělým způsobem, jak jíst víc ovoce, ale i zeleniny! Namixujte si ho se špenátem, avokádem, růžičkovou kapustou, brokolicí nebo květákem – co vám chutná nejvíc zjistíte pouze pokud budete zkoušet různé kombinace.

Tip: Přidejte lžíci ořechového másla pro dávku energie a proteinu.

Buďte trendy: Avokádo toast

O tomto trendu jste už jistě slyšeli. A jeho sláva je zasloužená – jde o verzatilní a lahodnou snídani!

Vezměte si pečivo – kváskový nebo celozrnný chléb, focaccia nebo ciabatta – hoďte ho do toasteru, přidejte avokádo a dochuťte podle svého gusta!

Trochu citronu, sůl a pepř nic nezkazí, ale internet je plný dalších tipů na lahodný avokádový toast. Objevte to pravé pro vás!

Rychlý tip: můžete přidat červenou cibuli, cherry rajčata, čerstvé bylinky, váš oblíbený dresink, vejce nebo všechno dokupy a vychutnejte si rychlou a výživnou snídani!

Proteinová volba: Omeleta

Způsobů přípravy vajíček je spoustu a každý si z nich dokáže vybrat svého favorita. Ale asi všichni se shodneme, že omeleta je na prvních příčkách žebříčku téměř všech!

Možná to je tím, že vám omeleta dává možnost snadného přidání výživné zeleniny. Nebo to může být tím, že díky její prohnutým rohům se pohodlně jí (na rozdíl od její sestřenice praženice).

Nebo možná to je tím, že do omelety můžete lehce schovat hromadu sýru bez pocitu viny. Nebo možná všechno dohromady!

Co vám můžeme zaručit je, že každý den, který začne omeletou, bude skvělý den.

Už žádné výmluvy

Výmluva “nemám čas na snídani” už není zajímavá. A pokud opravdu nemáte čas na přípravu vaší snídaně, Bolt Food je připraven a plně k vašim službám!

Vyzvednout si dobrotu po cestě do práce nebo si ji nechat doručit před vaše dveře – volba je na vás.

Stáhněte si Bolt Food ještě dnes a začněte snídat jako král!

(zdroj: bolt.eu)

Příbuzné články