Ve 20-ti máme vzhled, jaký zdědíme, v 50-ti, jaký si zasloužíme

Co jsou séra?

Séra v posledních letech získala v oblasti péče o pleť velkou popularitu. I přesto si řada žen není jistá tím, co vlastně séra jsou a jak je používat. Séra jsou produkty péče o pleť s vysokou koncentrací aktivních látek, jako jsou antioxidanty, kyseliny a vitamíny. Mají lehčí texturu než krémy a působí do hlubších vrstev pleti.

Jaké jsou výhody používání séra ?

Séra jsou vyvinuta tak, že se zaměřují na specifické problémy pleti. Např. na vrásky, pigmentaci, ztrátu pevnosti a pružnosti pleti, projasnění. Podporují a zesilují účinky krémů.

Mohu sérum používat místo denního a nočního krému?

Séra jsou vyvinuta tak, aby pronikala hlouběji do pleti a poskytovala jí klíčové ingredience. Denní krém plní funkci ochrannou. Chrání před slunečním zářením a před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí. Je to jako oděv, který nás chrání před zimou. Noční krém přináší vyživení, zatímco se pleť během noci regeneruje a obnovuje. Stejně jako potrava pro správné fungování těla. Proto séra  nedokáží nahradit krémy, ale skvěle je doplňují.

Jak sérum používat?

Lehce vmasírovat do vyčištěné pleti obličeje a krku ráno a večer. Protože složení je velmi koncentrované a snadno se roztírá, stačí jen malé množství. Sérum se velmi rychle vstřebává a pleť je tak ihned připravena na nanesení denního nebo nočního krému. Mezi širokospektrá séra patří např. liftingové sérum z řady NovAge Ultimate Lift. Základem jsou kmenové buňky motýlího keře. Ideální pro ženy všech věkových kategorií, které již pozorují známky stárnutí na své pleti. Zvyšuje pružnost pleti, vypíná, zpevňuje a obnovuje obličejové kontury a vyhlazuje vrásky.

Pojďme proto pro sebe něco udělat v každém věku malou chvilkou každý den.

V případě zájmu o poradenství v péči o pleť a vhodných přípravků kontaktujte autorku článku: Yvona Pravdová - Oriflame, tel.: 777 012 683

Facebook Oriflame - Yvona Pravdová

Objednat Liftingové sérum NovAge Ultimate Lift můžete ZDE.

Příbuzné články