Objevte nové trendy ve svatební módě, třeba ty folklorní

Svatba je jednou z nejdůležitějších životních událostí, kterou mnozí z nás už mají za sebou, jiní se na ni třeba ještě připravují. Při úvahách, jak svatbu pojmout, může také letos pomoci oblíbený ostravský svatební veletrh nazvaný Svatba 2022. Ten se už nyní připravuje na druhý únorový víkend.

Jaké jsou nové trendy ve svatební módě? Jaké snubní prsteny frčí? Jak vypadají dorty a svatební kytice roku 2022? Vše kolem svatby, její organizace a přípravy se můžete dozvědět v sobotu 12. a v neděli 13. února 2022 na Černé louce v Ostravě.

Každý ročník Svatby je tematicky zaměřen a letos se můžete těšit na téma folklor. Pořadatelé na svých stránkách www.svatbaostrava.cz slibují, že bude připravena tematická výzdoba pódia, vystoupení folklorních souborů či zajímavé vstupy vystavujících, kteří pracují s motivy krojů.

Pro návštěvníky bude připravena i tombola, ve které bude možno soutěžit o svatební šaty, zlaté šperky, dárkové poukazy a další hodnotné ceny od vystavujících. Časový rozpis programu bude pro k dispozici na výše uvedených stránkách od 1. 2. 2022.

Aktuality a další zajímavosti i inspiraci najdete také na instagramovém profilu pořadatelů. (hav, foto: svatbaostrava.cz)

Příbuzné články