Svatební Ostrava – svatební veletrh, který vás okouzlí!

Ve svatebním světě toho není tolik, co by nás dokázalo překvapit. Ovšem tento únorový veletrh, který se bude konat v Ostravě, nás naprosto nadchnul. Ne nadarmo si říká “kouzelný”. Protože vystavovatelé a i samotné služby, se kterými se tam budete moct potkat, jsou opravdu jako z pohádky. Tedy doporučujeme si rezervovat termín 4.- 5. 2. 2022 a nechat se okouzlit!

Kdo za svatebním veletrhem stojí?

O veletrhu Svatební Ostrava jsme si povídali s Dominikou. Spolu s manželem se věnují jednomu z nejsladších odvětví – medu. Včelí banka se zabývá všemi možnými medovými výrobky – medovinou, perníčky, svíčkami a mnohým dalším. Dokonce u nich v sortimentu najdete super výslužky na svatbu, vlastní svatební etiketa je samozřejmostí! Své mnohaleté zkušenosti jako vystavovatelé se rozhodli zúročit a připravili pro vás tuhle kouzelnou úžasnost!

Jaké dodavatele budete moct na veletrhu potkat?

Samozřejmě se zda najdou klasické prvky jako módní přehlídka svatebních šatů či ukázka šperků. Kdo je tedy ten speciální prvek? Jako první bychom zmínili levitující dorty, které budou zdobené na místě ve stylu ročních období a samozřejmě je budete moct všechny ochutnat. Potkáte zde i široko daleko nejmladšího kouzelníkabarber shop s čepovaným pivkem nebo budete moct obdivovat nejen přípravu alko i nealko drinků. Na místě si můžete také nechat vytvořit džísku na míru od Levnedziny.cz. Nebude chybět výborná káva, koláčky, zákusky, makronky, donuty nebo ochutnávka produktů od Včelí banky.

Na vaše dotazy budou odpovídat ti nejpovolanější – paní matrikářky z Ostravy. Můžete se tedy doptat na vše ohledně obřadu a být tak připraveni na váš Den D zase o trochu více.

Celý program nádherně doplní hudba od saxofonistky Saxany Sapietové.

Kde a kdy Svatební Ostrava proběhne?

Veletrh bude probíhat 4. – 5. 2. 2022 v budově Brick House v Dolních Vítkovicích. Jedná se o industriální prostor, který vás dostane do kolen. V kombinaci s dekorací a výzdobou, kterou organizátoři plánují, to bude skvělá podívaná, která vás zcela jistě může přesvědčit o tom, že industriální prostory jsou pro svatební den úžasná volba.

Vstupenky na svatební veletrh

Na výběr máte dva druhy vstupenek. První je klasická vstupenka, druhá je VIP a v jejím rámci je přednostní vstup, welcome drink, dárečky od vystavovatelů a místo na sezení u přehlídkového mola. 

Více informací o veletrhu naleznete na www.svatebniostrava.cz

Aktuální informace se dozvíte rovněž na sociálních sítích Svatební Ostravy, kde postupně představují konkrétní vystavovatele. Určitě se vyplatí sledovat, ať vám nic neunikne!

(mabys, zdroj: Svatba ve stodole)

Příbuzné články