NAKLADATELSTVÍ MISE, s.r.o.

Prokopa Velikého 30, 703 00 Ostrava-Vítkovice

NAKLADATELSTVÍ MISE, s.r.o. je české nakladatelství, které vydává v České republice a na Slovensku odborné stavební časopisy, časopisy o autoturistice, inzertní vysokonákladové časopisy, firemní tiskoviny a brožury.

První odborný časopis „STŘECHY“ vyšel v březnu roku 1994. Dnes je z časopisu „STŘECHY, FASÁDY, IZOLACE“ uznávaný odborný titul. Od roku 1995 jsme začali vydávat inzertní časopis „PROGRAM“, který je ve vysokém nákladu distribuován do schránek domácností a firem. Nejprve vychází jen v Ostravě, postupně se přidává Frýdecko-Místecko a Opavsko. Od roku 2005 vydáváme časopis „CAMPING, CARS & CARAVANS“ s ročními katalogy karavanů a kempů v České republice.

Příležitostně vydáváme jiné specializované katalogy a drobné tiskoviny pro naše klienty. Součástí společnosti je grafické studio, obchodní oddělení a distribuce. Spolupracujeme s nakladatelstvími v jiných zemích: Slovensko, Německo, Rakousko, Řecko, Polsko, Rusko, USA, Velká Británie. V redakčních radách našich časopisů pracují významné osobnosti z oblasti stavebnictví, automobilismu, cestování, sportu a kultury.