Marek Ztracený: Restart 2021 - přeloženo na 2. 10. 2021

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Do roka a skoro do dne!

Rozhodli jsme se nikam nespěchat a začít tam, kde jsme skončili, a pojďme si říct, že ten pomyslný konec letos v únoru v O2 areně byl velká jízda, kterou mám stále v hlavě!

Tentokrát ale přidáme další tři města ať je to fér, protože vy jste v únoru přejeli za námi a teď je čas vám to vrátit tím, že my přijedeme za vámi! :)
Napadlo mě, že by bylo fajn poděkovat a udělat radost lidem, kteří si v posledních měsících “mákli” nejvíc a riskovali své zdraví pro zdraví ostatních. Rozhodli jsme se tedy věnovat 20 000 lístků zdravotníkům, hasičům i policistům. Jde nám jen o to, říct “ díky za to, jak jste se zachovali!! Udělejte si příjemný den, vezměte přítelkyni, přítele, manžela, manželku, nebo kamaráda či kamarádku a pojďte si konečně užít klidný večer a bavte se! Zasloužíte si to!”

Není to ale koncert jen pro zdravotníky, hasiče nebo policisty. Je to koncert pro VŠECHNY, a protože si uvědomujeme, že situace se dotýká nás všech, rozhodli jsme se dát lístky levněji než je obvyklé.