#Kultura on-line: Jaromír Nohavica - Koncert k MDT na přání

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Jarek Nohavica zve všechny holky, slečny, paní a dámy na Koncerty k Mezinárodnímu týdnu žen :-)) 

Písničkových přání na původně plánovaný jediný Koncert k MDŽ přišlo opravdu hodně, a tak z původně jediného plánovaného Koncertu k MDŽ nakonec vznikl Mezinárodní týden žen.

Po sedm večerů od 8. do 14. března 2021 bude Jarek Nohavica vždy od 19 hodin večer hrát písničky, o které jste si napsaly.

První koncert 8. března bude jakýmsi TOP 20 - zazní na něm dvacet písní, o které jste si, milé dámy, nejvíce psaly. Jejich názvy najdete v playlistech jednotlivých koncertů, ale zatím jen podle abecedy. Pořadí a která byla nejžádanější píseň, zatím neprozrazujeme - nechte překvapit v pondělí večer.

Následujících šest koncertů (úterý - neděle) má naopak již pořadí předem dané podle abecedy. Jarek Nohavica na nich zahraje zbývající písně v abecedním pořadí. Můžete si tedy najít, který den a v jakém pořadí zazní právě ta vaše píseň.

http://www.nohavica.cz/cz/tvorba/jarkovanocni/jarek_live_mdz2021.htm

Místo konání

#KulturaOnline - Živé vysílání