Šperkařský festival a rukodělné trhy

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Na venkovní zastřešené ploše proběhne jedinečná prodejní výstava šperků, kovové a skleněné bižuteriezirkonia. Nebudou chybět ani drahé kameny a minerály. Pro návštěvníky připravena nepřeberná škála handmade výrobků od předních českých firem.

K vidění budou např. překrásné svíčky, keramické výrobky, drátované zboží, velikonoční dekorace, výrobky ze dřeva a papíru, textilní a dřevěné hračky, pletené a háčkované výrobky, lepené vitráže, originální oblečení pro děti a dospělé, šitá paráda apd. Budete moci zakoupit z velkého množství materiálů pro kreativní tvorbu jako bavlněnou přízi, korálky a komponenty, galanterii, umělecké štětce a fixy, korálky a komponenty, floristický materiál.

Nebude chybět ani ukázka práce tkadlen, přadlen, drátenic, sklářů a mnoho dalších zapomenutých řemesel.

Pro širokou veřejnost je jako doprovodný program připravena dvoudenní ochutnávka českých a moravských vín spojená s prodejem produktů tuzemských výrobců uzenin, sýrů a pochutin.

https://www.hobbyvystaviste.cz/

Místo konání

Výstaviště Kroměříž