Charitativní ADRAběh proti samotě

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5
Vstupné
Startovné 250 Kč

Na podporu dobrovolnických aktivit organizace ADRA v Ostravě se od 28. září do 9. října 2022 uskuteční charitativní běh s podtitulem „Běžím proti samotě“.

Část běhu proběhne virtuálně, ale Ostravané se mohou těšit i na společný výběh, který proběhne 8. 10. od 10 hodiny, startovat se bude od Dobrovolnického centra ADRA v Ostravě-Třebovicích.

Charitativní ADRAběh proběhne ve spolupráci s partnerem Rozběháme Česko a zájemci se mohou registrovat na stránkách www.adrabeh.cz.

Základní cena startovného je 250 Kč, ale dobrovolnické aktivity ADRA v Ostravě může veřejnost podpořit i vyšší částkou.

Soutěžit se bude hned v několika kategoriích - ženy, muži, dvojice, junioři do 17 let a zdravotně postižení. Naběhané či nachozené kilometry se zaznamenávají do online systému a vyhrává ten, kdo ve své kategorii naběhá či ujde nejdelší vzdálenost. U „živého výběhu“ v Ostravě budou vyhlášeni vždy 3 nejrychlejší účastníci, kteří si mohou vybrat trasu 3, 5 nebo 8 km. Běžet se může individuálně, ale v rámci „Běhu proti samotě“ bychom chtěli veřejnost vyzvat, ať jej symbolicky využije i k setkání se svými blízkými. Na trasu mohou lidé společně vyběhnout, nebo se jenom projít, s rodinou, kolegy z práce či kamarády a známými.

Více informací o akci naleznete na stránkách www.adraostrava.cz.