Post-objektiv

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5
Vstupné
plné 40 Kč
zlevněné 20 Kč

Výstava představí fotografie, které GVUO zakoupila do sbírky v posledních letech. Název výstavy je odkazem na post-konceptuální přístup, kdy fotografie sloužila k demonstraci myšlenky, aktu, či procesuality, která vězí za objektivem. V pojmu post-objektiv je skryta i digitálně upravená fotografie, se kterou úzce souvisí kritika její objektivnosti, ale také experimenty s materiálem.

Těšit se můžete na fotografie Jiřího Davida, Mileny Dopitové, Lukáše Jasanského a Martina Poláka, Michala Kalhouse, Kamery skury, Aleny Kotzmannové, Adély Matasové, Markéty Othové, Jiřího Šiguta a Jiřího Thýna.

Vernisáž se uskuteční v úterý 4. října 2022 v 17 hodin. Vstup volný.

Komentované prohlídky s kurátorem Jaroslavem Michnou se uskuteční 1. a 29. listopadu v 17 hodin. Nutná rezervace předem ZDE.

Foto: Náhled do výstavy, foto Roman Polášek

Místo konání

Galerie výtvarného umění v Ostravě - Dům umění

+420 596 115 425