Festival Zdraví a Duše / 11. ročník

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Festival Zdraví a Duše připravujeme pro všechny, kteří se těší na novinky v oblasti osobního rozvoje a alternativních směrů.

Každý ročník má své téma a letos se můžete těšit na BYLINKY.

Máte rádi procházky v přírodě?
Chcete se dozvědět více o bylinkách a léčivých rostlinách?
Znáte postupy, jak sušit bylinky, které jsou pro Vás ty nejlepší?

Součástí festivalu jsou 3 přednáškové sály (názvy sálu: Heřmánek, Šalvěj a Jitrocel) kde si poslechnete 36 přednášek. Hlavními tématy jsou - celostní medicína, bylinky, minerály, astrologie, chiromantie, feng-shui, záhady a tajemno, cestovatelské příběhy, homeopatika, ukázky meditace i workshopy.

Prodejní stánky na Vás čekají v hale NA1, kde více než 70 vystavovatelů z tuzemska i zahraniční představí své produkty a služby pro zdravý zdravý životní styl a alternativní způsob života. Děkujeme všem, kteří se zapojí a stanou se tvůrci festivalu Zdraví a Duše 2023 společně s námi.

Sledujte náš webInstagram FB, kde představíme zajímavé novinky, nové tváře a témata! 

Místo konání

Černá louka

+420 596 167 111