Fotografický workshop s Martinem Popelářem

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5
Vstupné
Vstupné 390 Kč

Přijďte strávit sobotní odpoledne a večer do Domu umění, kde se dozvíte spoustu informací o pouličním fotografování a naučíte se nejrůznější techniky. Celou dobu Vás povede fotograf Martin Popelář, který s Vámi v závěru workshopu fotografie zhodnotí.

Místo konání: Dům umění, GVUO, Jurečkova 9, Ostrava (sraz) a centrum Ostravy

Kurz začne na Domě umění, kde se seznámíte s teorií a technikou pouličního fotografování. Poté se společně vydáte na Masarykovo náměstí, kde bude zahájen běžecký závod Night Run Ostrava. Tam budete fotografovat přípravu závodu, závodníky i fanoušky a následně se vydáte zpět do Domu umění, kde si fotografie stáhnete do počítače a poté je společně zhodnotíte. Domů si odnesete spoustu zkušeností, rad a tipů pro další práci.

Workshop je určený pro úplné začátečníky i mírně pokročilé.

S sebou: ideálně digitální fotoaparát, včetně přenosového kabelu, aby bylo možné fotografie ihned stáhnout do počítače a zhodnotit.

Martin Popelář (1971), fotograf, galerista a kurátor, vystudoval Institut tvůrčí fotografie na Slezské univerzitě v Opavě. Od roku 1994 pracuje jako fotograf na volné noze. Zúčastnil se řady autorských i kolektivních výstav v České republice a zahraničí.

Rezervace workshopu je platná až po uhrazení kurzovného.

Kapacita: 10 osob

Místo konání

Galerie výtvarného umění v Ostravě - Dům umění

+420 596 115 425