Sladké mámení

Termín konání
30. června 2024, 20:00

Sladké mámení aneb Kvítek mandragory je muzikálová komedie s překvapivou detektivní zápletkou, a ještě překvapivějším rozuzlením. V sázce je mnohé! Dopadení šéfa podsvětí, obrovský balík peněz a vzácný diamantový šperk, ale též síla přátelství. Téměř nic není tak, jak se na první pohled zdá a kdo se směje naposled, ten se zaručeně bude smát nejlíp. I úspěšný policejní komisař se může octnout někdy v úzkých, když se mu nedaří dostat za mříže majitele nočního klubu Lukeše. Nová naděje na dopadení obávaného zločince svitne ve chvíli, kdy se komisař Deml od informátora Wolfa dozví, že Lukeš má zprostředkovat ruské mafii prodej drahocenného briliantu známého pod názvem "Цветок мандрагоры" (Kvítek mandragory). Překročí pomyslný Rubikon a rozhodne se zmocnit vzácného šperku na vlastní pěst. A protože okrást zloděje není žádná hračka, napadne Demla ďábelský krycí manévr: Trojice novopečených lupičů musí naprosto změnit svou mužskou identitu a proniknout do Lukešova nočního klubu v přestrojení za zpěvačky. Navzdory pečlivé přípravě se původní plán nakonec poněkud vymkne a vše se náhle pořádně zkomplikuje...

Účinkují: Sagvan Tofi, Jaromír Nosek, Braňo Polák/Martin Schreiner, Ivana Jirešová, Marek Vašut/Rudolf Kubík, Dreamgirls.

Představení se koná v Muzeu Beskyd Frýdek-Místek, jež se nachází na adrese Zámecké nám. 1264, 738 01 Frýdek-Místek (nádvoří).

Parkování je možné přímo na Zámeckém náměstí nebo na parkovišti Zámecká (u Kauflandu zdarma). Všechna přilehlá parkoviště jsou kousek od zámku, pěšky do 5 minut od místa konání. Všem doporučujeme včasný příjezd, abyste nezmeškali začátek představení, které začíná v 20:00 (areál bude otevřen od 19:00). Délka představení odpovídá 100 minutám včetně půlhodinové přestávky. Akce pod širým nebem se koná za každého počasí.

V místě konání jsou pro vás nachystané prodejní stánky s občerstvením, nápoji a dobrým vínem.

Doporučujeme
– včasný příjezd
– teplé oblečení (i když přes den může být teplo, v noci se ochladí)
– pláštěnku (deštníky nejsou z hlediska bezpečnosti povoleny)

Vstupenky od 530 Kč

Místo konání

Muzeum Beskyd Frýdek-Místek

+420 558 628 003