Svátek tří bratří

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Česko-polské příhraničí letos čeká 32. ročník festivalu Svátek tří bratří. Můžete se opět těšit na tři dny programu, který pro Vás připravily kulturní instituce KaSS „Střelnice“ a COK „Dom Narodowy“.

Na náměstí ČSA v Českém Těšíně se v pátek a sobotu představí řada hudebníků, skupin a pěveckých hvězd: zpěvák a hitmaker Michal David a kapela Kvatro, legendární brněnská folková skupina Kamelot, Adam Bubik s kapelou, zpěvák Ľudovít Kašuba, hvězdný slovenský rapper Lukáš Kajanovič známý jako Pil C, pop-punková kapela Jaksi Taksi a slovenská energetická multižánrová kapela Heľenine oči.

Třetí den oslav na náměstí bude patřit kultuře regionu. Představí se folklórní soubory a spolky, které udržují tradice svých národnostních menšin a přiblíží nám tak svou historii a zvyky.