Zahájení Léta v centru

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5
Vstupné
Vstupné 100 Kč

Kdo by neznal Šmouly? Přeneste se s námi do šmoulí vesnice a užijte si s dětmi spoustu zábavy! Můžete si v klidu posedět, dát si pivko, drink…, a o děti bude mezitím skvěle postaráno. Spousta tvoření, her a další zábavy, u které se rozhodně nebudou nudit, a navíc si vysoutěží šmoulí odměnu! V průběhu odpoledne budou odehrány interaktivní pohádky v podání Divadla Milana Šťastného, a to hned ve dvou časech (od 15 a od 17 hodin). Anebo se k dětem přidají i dospěláci? Od 18 hodin se uskuteční tančírna flamenca pro velké i malé!

Hry bez hranic – prostorové hry a soutěže a spousta zábavy, u které se rozhodně děti nebudou nudit.
Malování Šmoulů – relaxace, zábava, ale i podpora kreativity a barevného vnímání. Děti si namalují svého Šmoulu dle předlohy či svých představ.
Malí cukráři s Luckou – přijďte si s dětmi ozdobit šmoulí perníčky, osladit si sobotu a užít si spoustu legrace.
Malování na obličej – chce se vaše dítě stát Šmoulou nebo raději vílou či Spidermanem? O správnou „fasádu“ se postarají holky z týmu Uniface.
Divadlo Milana Šťastného – pásmo tři krátkých pohádek s písničkami, loutkami a maskami hned ve dvou časech! První představení od 15 a druhé od 17 hodin.
Pohádkový kvíz – znáte pohádky a pohádkové postavy? Ověříte si své znalosti a s dětmi zažijete spoustu legrace.
Tančírna flamenca – v hodinovém workshopu pro velké i malé se budeme především bavit! Vytáhneme z flamenca ty nejjednodušší prvky tak, aby jej pochytil každý včetně dětí. Vyzkoušíme si flamencové potlesky, specifickou ladnou techniku paží a postavíme si velmi krátkou vazbičku na slavnou skladbu Volare od Gypsy Kings.
Děti a zdraví – stánek VZP – balanční plošina / skládačka lidské tělo / vitamíny / a mnoho dalšího; Wellnes club paradise – Měření tukové tkáně pro všechny účastníky