Těšínské divadlo připravuje hru Láska, sex a finančák

Těšínské divadlo připravuje premiéru komedie Láska, sex a finančák.

Hru americké autorské dvojice Billy van Zandt a Jane Milmoreová diváci poprvé uvidí 16. října. ČTK to dnes řekla mluvčí divadla Iva Lupková.

"Milostný trojúhelník a zápletka gradující ve svižném tempu z pera vynikajících autorů, to je recept na brilantní komedii. Hra Láska, sex a finančák je plná nedorozumění, humorných záměn i dramatických zvratů se zábavnou pointou," řekla.

Hlavními hrdiny jsou nejlepší kamarádi a spolubydlící Leslie a John. Mají toho hodně společného, ale přebrat nejlepšímu kamarádovi slečnu může být už trochu problém. Ještě větší problém však nastane, když se ohlásí kontrola z finančního úřadu a ukáže se, že John chtěl ušetřit na daních a léta uváděl Leslieho v daňovém přiznání jako svou manželku.

"A proč ne, vždyť Leslie je jméno jak pro muže, tak pro ženu. Aby se na podvod nepřišlo, napadne Johna jediné řešení. Převléknout Leslieho do ženských šatů," popsala děj mluvčí. Inscenaci nazkoušelo osm herců českého uměleckého souboru Těšínského divadla v minulé sezoně v režii Petera Gábora. Premiéru odložilo nařízené uzavření divadel kvůli pandemii koronaviru.

(sd, Zdroj: ČTK)

Příbuzné články