Festival pod těžní věží láká na pohodovou atmosféru

Zjistit, jestli je MichalFest opravdu nejpohodovějším ostravským festivalem, můžete už v pátek 10. a v sobotu 11. června 2022. Těšit se při tom můžete na pestrý dvoudenní koktejl muziky různých žánrů v atraktivním postindustriálním areálu Dolu Michal v Ostravě -Michálkovicích, který je zapsán na seznamu národních kulturních památek.

Z hlavních účinkujících se můžete těšit třeba na kapely Mig 21, Ewu Farnou, Sebastin, Sto zvířat, Pokáče, Děda Mládek Illegal Band, Karma a mnoho dalších. V pátek hudební program začíná v 15.20 hodin, v sobotu už ve 13 hodin. Končí se vždy až po půlnoci.

Kromě kvalitního hudebního programu bude připraven také pestrý program pro ty, kteří přijdou se svými dětmi. Bohatý doprovodný program ve volnočasové zóně zahrnuje kromě skákacích atrakcí také pestrou nabídku herních, sportovních a výtvarných aktivit. Děti, které nedosáhly věku 7 let, mají vstup zdarma. Děti do 16 let mají vstup za pouhých 60 Kč, kterou je možno zakoupit pouze současně s nákupem vstupenky pro dospělé.

Připomeňme, že Důl Michal je název nefunkčního černouhelného dolu, který se nachází v Michálkovicích. Od roku 1946 nesl tento důl název Petr Cingr a po ukončení těžby a vzniku průmyslového muzea v areálu dolu se přešlo zpět k původnímu názvu Michal.

Podrobný festivalový program či možnost koupit si vstupenky najdete na michalfest.cz. Aktuality lze také sledovat na Facebooku.

(hav, foto: facebook.com/michalfest)

Příbuzné články