Festival ve Frýdku - Místku nabídne pivo z malých pivovarů i výborné koncerty

Dvě desítky malých pivovarů z Moravskoslezského kraje, i z krajů sousedních, stánky s kulinářskými pochutinami a koncerty českých i slovenských muzikantů. To vše chystá frýdeckomístecký festival nazvaný Pivopění v krásném industriálním prostředí textilky Osmička na Staroměstské ulici v sobotu 6. srpna 2022 od 14 hodin.

Během dne vystoupí třeba skupina Prouza, zpěvák Richard Müller s kapelou, Alice & Dan Bárta a podle pořadatelů bude zlatým hřebem večera koncert zpěvačky Jany Kratochvílové s formací Illuminati.ca.

A chybět samozřejmě nebude pivo z těchto zajímavých pivovarů: Beskydský pivovárek, Pivovar Ogar, Pivovar Koníček, Panský pivovar v Paskově, Valašský pivovar v Kozlovicích, Pivovar Troll, Pivovárek Morava, Pivovarský dům Ostrava, Pivovar Baraba, Beskyd Špajz & Pivovar Kohutka, DEGU & Pivovar Olbrew, Žíznivý dromedár, Nachmelená opice, Minipivovar Valášek, Krásenský pivovar, Pivovar Zašová, Pivovar Maxmilian - Poctivé pivo, Černá Hora, Restaurace Imrvére & Pivovar Proud, Kurnik Šopa Hospoda (HoppyDog, Dejf, Bad Flash, Raven) či Beervana Žilina.

Jedna z hvězd festivalu - Richard Müller ke svému vystoupení na festivalu uvedl: „Zahráme pesničky ktoré musia zaznieť na každom koncerte. Ale vždy sa snažíme rozšíriť repertoár o ďalšie piesne, ktoré sú podľa nás hodné toho, aby ich fanúšikovia počuli. Myslím si že tento rok máme výborný repertoár.“

Další informace i možnost koupit si vstupenku najdete zde.

(hav, foto: facebook.com/richardmullerpage)