Porubské hudební Žně budou multižánrové a plné známých jmen

Multižánrový hudební festival nazvaný Žně přivítá v Ostravě řadu výborných muzikantů. Konat se bude už v sobotu 3. června 2023 od 11 hodin v Domě kultury Poklad v Ostravě – Porubě. Mezi hlavní hvězdy festivalu bude patřit Barbora Poláková, James Harries či Vladimír Javorský. Na programu toho ale bude daleko více a na své si přijdou i milovníci menšinových žánrů.

Na Žních se návštěvníci mohou těšit na pestráou hudební sklizeň od artového a etnojazzu po world music, světový folklor, beat boxing a originální výstupy známých českých divadelních a filmových tváří. Umělci vystoupí na čtyřech hlavních scénách, včetně příjemného letního amfiteátru.

Mezi vystupujícími se objeví například Barbora Poláková, James Harries, Vladimír Javorský, Bára Hrzánová a Bachtale Apsa, Slniečko, Michal Horák s kapelou, Beata Hlavenková. Vlčie Maky, beatboxer Ondřej Havlík (Endru) s klávesistou Jenem Hovorkou, Balkansambel, Justin Lavash či Lash&Grey s Michalem Žáčkem a Benda Quartet.

Levnější celofestivalovou vstupenku můžete sehnat v předprodeji, ale i přímo v den akce. Samostatnou vstupenku si můžete pořídit i jen na letní scénu Amfi. Děti do 12 let v doprovodu dospělých mají vstupné zdarma.

Další informace, možnost koupit si vystupenku i medailonky jednotlivých vystupujících najdete na dkakord.cz.

(hav, foto Barbory Polákové: facebook.com/BarboraPolakovaOfiko)