Folkové NEŘEŽ TRIO na Loděnici v Děhylově

NEŘEŽ TRIO - a Zuzana Teichmannová jako speciální host připomene písně ZUZANY NAVAROVÉ již 16. června od 20h na Loděnici v Děhylově.

Co jste možná o skupině nevěděli?

Skupina Neřež vznikla jako pokračování Kapely Jaromíra Nohavici v roce 1998. V první sestavě figurovali houslistka Vladislava Hořovská, bubeník David Uher, saxofonistka Martina Fialová, hráč na trombon a klávesy Filip Jelínek, kytarista Miroslav Chyška a především Vít Sázavský se Zdeňkem Vřešťálem, kteří jako jediní figurují i v dnešní sestavě Neřež. 

V současné sestavě figurují kromě dvou hlavních protagonistů baskytarista Filip Benešovský a hráč na perkuse a flétny Robert Fischmann. Kromě samostatných koncertů je Neřež od roku 2001 stálou doprovodnou skupinou Marie Rottrové, se kterou vystupuje v rozšířeném obsazení.

Neřež vystupuje společně s historicky první slovenskou Superstar Katkou Koščovou, která zpívá pěvecké party Zuzany Navarové. Vít Sázavský a Zdeněk Vřešťál vystupují rovněž jako hosté zpěvačky Lucie Šoralové a její skupiny La Alma.

Neřež navazuje volně na tvorbu skupiny Nerez, kterou společně se Zuzanou Navarovou zakládali Vít Sázavský a Zdeněk Vřešťál. Dodnes tvoří repertoár legendárních Nerez podstatnou část programu Neřež.

A co více nám prozradili o koncertu sami pořadatelé?

Děti do12 let mají vstupné zdarma.

Bohaté Občerstvení na vás bude čekat ve dvou bistrech a několika dalších stáncích.
Příjezd autem (parkování přímo u Loděnice, nebo odstavné parkoviště u vlakového nádraží), vlakem, autobusem nebo na kole.
Možnost stanování za poplatek.

Cena vstupenky je v předprodeji 340 Kč, zakoupit jí můžete na SMSTICKET.

Další akce na tomto krásném místě najdete na webu, facebooku a instagramu. 

Těší se na vás pořadatelé z Loděnice Děhylov 

(mabys, zdroj: Loděnice Děhylov, nerez.me.cz)

Příbuzné články