Štěpán Kozub překvapil fanoušky, dává si pauzu

Štěpán Kozub mizí na nějaký čas ze scény. Přiznal zdravotní potíže, kvůli kterým si musí dát pauzu. 

Populárního herce, komika či zpěváka bylo v posledních měsících všude plno. Točil filmy, hrál v divadle, ještě v prosinci měl koncert s Jiřím Krhutem v Ostravar aréně, následně otevřel svůj vlastní ostravský klub BUMBUM Comedy.

Teď jej ale fanoušci nějaký čas neuvidí. „Vážení přátelé, nepíše se mi to úplně nejlépe, ale na nějaký čas se s vámi budu muset rozloučit jak zde na soc. sítích, tak na živých vystoupeních. Zdraví je důležitější a já jsem se bohužel dostal na hranu. Léčím se. Není to snadné,“ napsal na svém Instagramu Kozub, který se nedávno i rozvedl.

Zrušena jsou i nejbližší představení v BUMBUM Comedy, ve kterých se měl objevit po boku Robina Ferra. „„Milí fanoušci, s těžkým srdcem vás musíme informovat, že jsme museli z vážných zdravotních důvodů zrušit pět lednových představení. Brzy vypíšeme termíny náhradní, o kterých vás budeme informovat mailem,“ stálo na Facebooku Kozubova klubu.

Vysvětlení Kozubova kroku přinesl Blesk. „Vzhledem k velkému pracovnímu vytížení a dlouhodobým zažívacím a respiračním potížím se Štěpánovi před několika dny v pozdních nočních hodinách přitížilo natolik, že mu musela být poskytnuta lékařská pomoc,“ uvedla Kozubova manažerka Dominika Kašovská.

Sedmadvacetiletý komik se nyní dává do pořádku, pak se chce zase vrátit na scénu. „Pracuji na tom a věřím, že se brzy opět uvidíme buď v divadle, v klubu nebo kdekoli jinde. Děkuji vám za pochopení,“ vzkázal fanouškům.

Foto: Jakub Pryček

Příbuzné články