Honza Nedvěd ml. a Příbuzní na Loděnici v Děhylově

V pátek 10. května od 19,30 hod. se můžete těšit na jarní open air koncert, který proběhne v areálu Loděnice Děhylov - v malebném prostředí zátoky řeky Opavy.

HONZA NEDVĚD mladší, Hanka Nedvědová, bratři Oršulíci a Ladislav Zvak si řekli, že si na koncertu budete moct zazpívat nejen staré hity od skupiny Příbuzní, Spirituál Kvintet, či Brontosaurů, ale uslyšíte i spoustu nových autorských hitů, které budou postupně s kapelou vydávat.

Pojďme si krátce představit členy kapely.

Jan Nedvěd ml. – kytara/zpěv

Jan Nedvěd mladší narozen 1972, jeden z 5 dětí Jana Nedvěda staršího. V roce 1993 založil skupinu Příbuzní, která hrála až do roku 2004. Od roku 1997 doprovázela skupina Příbuzní Františka Nedvěda. Pracoval jako zvukař a producent ve studiu. Dlouhodobě se Jan Nedvěd mladší věnoval svému Autoservisu a zaměstnancům – až do roku 2017 a to vše za pomocí manželky Hanky Nedvědové.

Hana Nedvědová – zpěv

Narozena v roce 1975 v Lounech. V šesti letech se přestěhovala s rodiči a starší sestrou do Prahy. Vystudovala gymnázium. V roce 2004 doplnění vzdělání v oblasti účetnictví a toto povolání vykonává.

Jiří Oršulík – baskytara/zpěv

Pochází z Ostravy, kde také celý život žije. Říká o sobě, že je hudební samouk, začínal s kytarou a pak přešel na baskytaru, na kterou hrál v kapele GG Pump. Má za sebou studiovou a pódiovou spolupráci se skupinou Buty, Bandaband, Jankem Ledeckým, Věrou Špinarovou nebo Borisem Urbánkem. Vokálně se podílel na mnoha lokálních projektech např. The Beatles projekt pod vedením Jaromíra Kráčmera. Momentálně je členem cover bandu Gusta Vomacka Worcestra, autorské kapely 4F1K a hostuje jako baskytarista ve dvou dalších kapelách. Rád si poslechne skupinu Dave Mathews Band.

Jan Oršulík – kytara/zpěv

Narodil se v Ostravě, kde také stále žije. Na kytaru se začal učit asi ve svých 12 letech spolu s kamarádem Marošem, se kterým jsme založili svou první kapelu už na základní škole. Během studií na střední škole v Praze se stal členem komorního sboru Concordia a také folkové skupiny Pražce, se kterou v roce 1996 vydali CD. Byl členem ostravské skupiny GG Pump a Zrno. Spolupracoval studiově i koncertně se skupinami Buty, Poklad, Příbuzní, Filip M, Bandaband, Jankem Ledeckým, Borisem Urbánkem, orchestrem Jiřího Škorpíka, The Beatles projekt Jaromíra Kráčmera. V současné době je členem skupin Gusta Vomacka Worcestra a Tygrasz. Jeho velkou radostí je malé domácí nahrávací studio. Rád poslouchám The Beatles.

Dan Oršulík – bicí

Nejmladší z bratří Oršulíků. Muziku miluje od svého narození. Vystudoval ZUŠ v Ostravě na housle, pak zjistil, že ho více baví bicí nástroje, kterým se věnuji od svých 14. let. Hraje také na kytaru a baskytaru. Spolupracoval převážně s ostravskými muzikanty, např. Jindra Holubec a další. V současnosti hraje ve skupině Juraband a Gusta Vomacka Worcestra, kde hraje spolu se svými bratry. Jeho velkým bubenickým vzorem je Carter Beauford ze skupiny Dave Mathews Band, kterou velmi rád poslouchá.

Pokud ještě nemáte koupený vstupenky na koncert tak jsou již v předprodeji na SMSTICKET za 380 Kč v odkaze ZDE.

Na místě v den koncertu lístky budou také v prodeji za 420 Kč. Budou připravena místa k sezení.

Děti do 10 let mají na koncert vstupné zdarma. Připraveno bude bohaté občerstvení ve dvou bistrech.

Přijet můžete autem (parkování přímo u Loděnice, nebo odstavné parkoviště), vlakem, autobusem nebo na kole. Možnost stanování za poplatek.

Seznam všech koncertů v areálu Loděnice Děhylov najdete na webu webu nebo facebooku areálu. 

Zdroj: honzanedved.cz