Hledáme Miss Babču a Štramáka roku 2024

Už jste na svém narozeninovém dortu sfoukli 65 svíček? Bydlíte v Moravskoslezském kraji? Chcete se pobavit, poznat nové lidi a ukázat svůj šarm a talent? Pak neváhejte a přihlaste se do soutěže Miss Babča a Štramák roku 2024 v Akordu.

Soutěž je určena pro všechny seniory, kteří mají chuť zkusit něco nového, mají smysl pro humor a radost ze života. Letos se uskuteční již osmý ročník Miss Babča a čtvrtý ročník Štramák roku. Soutěž startujeme v březnu a vyvrcholí v září, kdy budeme znát vítěze.

Přihlášené soutěžící čeká skvělý kolektiv, nová přátelství, ale také učení se novým dovednostem jako je pohyb na pódiu, práce s mikrofonem, překonání trémy před plným sálem a další. Bude to zábava jak pro vás, tak pro diváky!

Přihlásit se můžete od března do konce května. První příležitost, kde budou moci soutěžící předvést své přednosti, je okresní kolo, které se uskuteční v Akordu 12. 6. 2024. Pokud postoupíte, čeká vás dvoudenní soustředění s ostatními finalisty a poté samotné krajské kolo/finále - 26. 9. 2024. Budete tak mít šanci stát se Štramákem roku 2024 nebo Miss Babčou 2024. Výherci získají krásné tituly a budou odměněni hodnotnými cenami a především zážitky.

Výherkyně Miss Babča 2024 bude reprezentovat Moravskoslezský kraj v celostátním finále Babička roku 2024.

Co na to říkáte? Nechcete si to nechat ujít, že? Tak neváhejte a přihlaste se do soutěže Miss Babča a Štramák roku.

Jak se přihlásit?

Přihlášení je jednoduché a rychlé. Stačí vyplnit formulář na www.babca-stramak.cz nebo poslat email na: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Případně přihlášku přinést osobně na pokladnu zábřežského Akordu či porubského Pokladu. Uzávěrka přihlášek je 31. 5. 2024, tak neztrácejte čas a přihlaste se hned! Těšíme se na vás.

Příbuzné články