Lyžařský areál Javorový Vrch

Tyra 58, 739 61 Třinec

Lyžařský areál Javorový Vrch se nachází v oblasti Těšínských Beskyd v nadmořské výšce 968 metrů. Z Javorového vrchu budete mít nádherný výhled do širokého okolí na polskou stranu Beskyd. Za pěkného počasí se vám poštěstí vidět i Tatry a Jeseníky. Lyžaři a snowboardisti mají k dispozici tři sjezdovky o celkové délce 1,5 kilometrů.

Na své si přijdou jak začátečníci, tak i pokročilí a extrémní lyžaři. Kvalitní přepravu zajišťují tři vleky typu Tatrapoma. Umělé zasněžování sněžnými děly je samozřejmostí a nechybí ani každodenní úprava sjezdovek sněžnou rolbou.

Zkrátka nepřijdou ani běžkaři, protože je zde pravidelně upravována běžecká stopa. Javorový vrch je velmi výhodným místem pro běžecké trasy. Z parkoviště vyjedete pohodlně do výšky 900 m.n.m. lanovkou a pak si již jen užíváte krásu hor. Díky tomu nemusíte překonávat velké převýšení a naše trasy tak jsou vhodné i pro letitější a nebo méně zdatné lyžaře. Běžkařské trasy jsou pravidelně upravovány a většině úseků jsou vhodné jak pro vyznavače klasiky, tak pro bruslení. Užijí si na nich jak výkonnostní sportovci, tak také rekreační lyžaři.

A všichni se na závěr jejich putování mohou občerstvit v naší restauraci!