ŽIVA Centrum Zdraví a Vzdělávání Ostrava

Nádražní 716, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz
+420 737 938 643

Najdete nás v budově bývalého „Burgasu“, poblíž křižovatky ulic 30.dubna a Nádražní. Tramvajová zastávka – Důl Jindřich.

Náplň centra:

Pohybové aktivity -  různé druhy jógy: VINYASA YOGA, YIN YOGA, Chakra yoga, Jóga nejen pro seniory, zdravotní jóga pro začátečníky, cvičební systém PILATES, FELDENKRAIS, zdarvotní cvičení s fyzioterapeutkou, zdravotní cvičení SM systém = cvičení na uvolnění páteře a kloubů, cviky proti plochým nohám, zánětům karpálních tunelů, posilování s vlastním tělem a ve dvojici a další…
Relaxační techniky - jemné odpočinkové techniky. Přijďte si odpočinout od světa, myšlenek a všedních dní.
Aromaterapie - pro posílení imunity, dobrý pocit, snižování stresu, dýchací a pohybové problémy, alergie i jako dezinfekce aj.
Holistická aromaterapeutická masáž - pracuje na principu hluboké relaxace, kdy se během masáže tělo uvolňuje do takzvaných alfa vln. V tu chvíli se startují ozdravné procesy. Působení je umocněno využítím esenciálních olejů vybraných speciálně vždy pro jednotlivého člověka, dle potřeb a záměru.
Lymfatická masáž - aneb jak přirozeně podpořit imunitní systém. 
Psychosomatika, alternativní medicína
Řízená detoxikace organizmu výživa buněk  „vodou Ž I V O U“
KRYSTALOVÁ POSTEL „CHACRYS“ - Novinka v ČR a Ostravě nabízí možnost se vykoupat v energii speciálně broušených brazilských horských krystalů. Uvolňuje napětí, stres, pročišťuje, harmonizuje a uzemňuje emocionální a fyzické tělo. Pocítíte hlubokou úlevu, dojde k uvolnění bloků a mnohých zátěží.

… a mnoho dalšího, náplň se neustále rozvíjí, tvoří a postupně rozšiřuje…